Vlagomjer za žitarice mobilni
Stranica 7 / 7. • Share •
Stranica 7 / 7. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vlagomjer za žitarice mobilni
Hvala prijatelju na zeljama
,usput trazio sam te 3 4 noci na forumu i nikak te nac da te malo upitam za uredjaj,kod tebe sve idealno funkcionira?
,usput trazio sam te 3 4 noci na forumu i nikak te nac da te malo upitam za uredjaj,kod tebe sve idealno funkcionira?
drazendubai je napisao/la:Hvala prijatelju na zeljama,usput trazio sam te 3 4 noci na forumu i nikak te nac da te malo upitam za uredjaj,kod tebe sve idealno funkcionira?
Ma radi ko curica ...odličan stroj vjeruj vrijedi svaku kunu ...to treba imati svaki kulak uz sebe
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
jbg, al nismo svi kulaci da si možemo priuštiti takvo nešta

falkon 2- Broj postova: 5080
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

falkon 2 je napisao/la:jbg, al nismo svi kulaci da si možemo priuštiti takvo nešta![]()
Rođo kao prvo ti si mlado od kulak...tj kulačić tako ti još rasteš
62
ma ja imam to sve, sam ne u svojem vlasništvu, i onak fino sjedim pod prikolicom i pijem ladno pivo dok drugi radu,

46

Dobro pege nemoj sad tako agresivno
,al si kad bolje pogledam i u pravu,
.
drazendubai je napisao/la:Dobro pege nemoj sad tako agresivno,al si kad bolje pogledam i u pravu,
.
Ma rođo majketi pa đe ti sad viđe agresiju
(upri prstom gdje je to agresija u mom postu vidljiva) ...samo sam objektivan ili ?
62
Vlagomjera imam dva u usluge, a tako i kombajna, tako da kada mi se digne nazovem kombajnera i u toliko sati je kod mene na njive, čak me je sada došao u soji i buditi jer sam zaspao u vikendice a on navršio pun bunker

46

Dobro malo krivo proformulirano,mozda bi prava rijec bila Direktnost,
,vidim nesto te zezalo na uredjaju,sto se dogodilo?
drazendubai je napisao/la:Dobro malo krivo proformulirano,mozda bi prava rijec bila Direktnost,,vidim nesto te zezalo na uredjaju,sto se dogodilo?
Pazi zezalo me kada sam stavo gore onu posudu na vlagomjer i pravio testiranje prazne posude i automatski je stroj prepoznao grešku ...samo sam trebao skinuti tu posudu i testirati ju bez ičega i sve radi savršeno...tako nije uređaj kriv nego ja seljačina glupa
62
domach je napisao/la:očito niko ne čitam temu buče pa da sad tu postavim pitanje. Dakle pital me član Varaždinec dali bi mogel mjeriti vlagu u bučinim košticama s vlagomjerom za žito? Ja sam rekl da mislim da nebi ali nek pita vas koji se malo bolje vuto razemte, i imate malo više iskustva z vlagomjerima jer ja neznam pošto mi imamo vlagomjer na sušari...

budući da nemam suncokret da usporedim probao sam staviti suhe koštice na folder od suncokreta i pokazalo je slijedeću vlagu,ali neznam dali je to stvarna vlaga koju će odrediti na otkupnom mjestu, jer ja se ne bavim bučama.

bhorv- Broj postova: 158
Registriran: 29.05.2011
1
ako je dobro očitalo vlagu koštice ti nisu dosta suhe
.... moraju biti ispod 8%
domach- Broj postova: 276
Registriran: 17.05.2011
4
domach je napisao/la:ako je dobro očitalo vlagu koštice ti nisu dosta suhe.... moraju biti ispod 8%
nisu moje.. to mi donjela jedna žena da probam izmjeriti.

bhorv- Broj postova: 158
Registriran: 29.05.2011
1
Stranica 7 / 7. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.