Automobili
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 48 / 60. • Share •
Stranica 48 / 60. •
1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 54 ... 60 
Re: Automobili
Ova je nekidan uslikana u gradu Livnu
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 991
God: 39
Registriran: 04.10.2008
13
odlićan auto

Landpower165tdi- Broj postova: 1539
God: 25
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 01.01.2011
15
→→→: VIŠE
[You must be registered and logged in to see this image.]

hurli- Broj postova: 695
Registriran: 04.01.2009
11

slaven22- Broj postova: 345
God: 23
Zanimanje: automehaničar
Registriran: 20.10.2010
5
Evo koja sličica za ljubitelje old-school-a
Porsche 911 Targa S
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />

vedo- Broj postova: 999
God: 17
Zanimanje: Učenik
Registriran: 12.03.2011
6
da li je neko uvozio auta ako jeste imam par pitanja za njega,prijatelj želi da uveze auto inace se radi o Audi A4 2001 godište Euro 3,Uglavnom što se može vidjeti na slikama auto je u super stanju,inace auto je u njemackoj pa me odnosno njega interesuje kako to ide na carini pošto ni on a ni ja nismo dosada uvozili auto,Kako se procjenjuje vrjednost vozila da li se pdv i carina racunaju po onoj cjeni po kojoj si platio auto ili oni hlupe cjenu pa racunaju,sta ako si auto kupio u auto kuci a sta ako si privatno kod nekog covjeka,naravno govorimo o gore navedenom polovnom autu.

Hurliman_H 480- Broj postova: 171
God: 15
Registriran: 18.06.2011
3
ja mislim da nasi imaju svoju knjigu po kojoj procijene vrijednost auta,kao u poreznoj i osiguranju.
samo jel nebi bilo bolje pa pricekat godinu dana pa uvest kad udemo u EU onda nece bit poreza i ostalog,ako nije sila i mislim da bi se tu nest usparalo?
samo jel nebi bilo bolje pa pricekat godinu dana pa uvest kad udemo u EU onda nece bit poreza i ostalog,ako nije sila i mislim da bi se tu nest usparalo?

marko kt- Broj postova: 399
Registriran: 21.12.2009
10
Hurliman_H 480 je napisao/la:da li je neko uvozio auta ako jeste imam par pitanja za njega,prijatelj želi da uveze auto inace se radi o Audi A4 2001 godište Euro 3,Uglavnom što se može vidjeti na slikama auto je u super stanju,inace auto je u njemackoj pa me odnosno njega interesuje kako to ide na carini pošto ni on a ni ja nismo dosada uvozili auto,Kako se procjenjuje vrjednost vozila da li se pdv i carina racunaju po onoj cjeni po kojoj si platio auto ili oni hlupe cjenu pa racunaju,sta ako si auto kupio u auto kuci a sta ako si privatno kod nekog covjeka,naravno govorimo o gore navedenom polovnom autu.
evo ovako i ja i ti smo u bosni pa da smo na istome....ja sam uvozio
1.ako je na auto kuci onda svaka ima PDV koji ti vraca od tog auta
2.ako je privatno onda je malo bolje mozes se cijenkati sa njim
3.kad kupis auto ...onda moras organizirati prevoz :
mozes uzeti probne table koje u njemackoj kostaju 130€ ,a u austriji oko 400€ na 7 dana sa osiguranjem auta
4.a mozes i uzeti vucnu sluzbu koja kosta puno zavisno od mjesta na kojem budes
5.a cuo sam da se auto starije od 2000 god nemoze uvesti i moras paziti EURO normu
A za sve ostalo kontaktiraj nekog speditera to ti je najbolje..
koliko kosta audi
Zadnja promjena: wtz 2048a; 19/2/2012, 20:46; ukupno mijenjano 1 put.

wtz 2048a- Broj postova: 414
Registriran: 23.09.2011
4
→→→: http://www.youtube.com/watch?v=Snh-xZIxVho -

marko kt je napisao/la:ja mislim da nasi imaju svoju knjigu po kojoj procijene vrijednost auta,kao u poreznoj i osiguranju.
marko on je u bosni..e u hrvatskoj

wtz 2048a- Broj postova: 414
Registriran: 23.09.2011
4
→→→: http://www.youtube.com/watch?v=Snh-xZIxVho -

audi košta nekih 5000€ i sad njega najviše brine sad ta carina i porez jer ako on njega plati npr 4300 € a oni ga procjene 7000 € i odma ode cjena puno jer 17% pdv i 13% carina + registracija + ono sice sto moras odma mijenjati

Hurliman_H 480- Broj postova: 171
God: 15
Registriran: 18.06.2011
3
nisam znal a ni gledowtz 2048a je napisao/la:marko kt je napisao/la:ja mislim da nasi imaju svoju knjigu po kojoj procijene vrijednost auta,kao u poreznoj i osiguranju.
marko on je u bosni..e u hrvatskoj![]()

marko kt- Broj postova: 399
Registriran: 21.12.2009
10
marko kt je napisao/la:ja mislim da nasi imaju svoju knjigu po kojoj procijene vrijednost auta,kao u poreznoj i osiguranju.
Krivo. Zvao sam ja Halo EU da čujem. Ostaju trošarine na uvoz auta. Biti će nešto manje, oko 40% procjenjene vrijednosti. Znači po katalogu

Kile- Broj postova: 836
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
1
Pa naravno da trošarine ostaju, to je, uz PDV, daleko najveće davanje pri uvozu/kupovini automobila. Ukidanje carina samo je mazanje očiju i zdrave pameti. To znaju svi koji išta znaju o uvozu automobila.

Fidelito- Broj postova: 2694
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
Nije to nikakvo mazanje očiju, nitko nije ni nikada spomenio(od struke) da ćeš otić u minhen i kupit auto i doterat ga bez ikakih davanja(trošarine)..ko bi se odreko te stavke koja itekako puni ovaj truli proračun...to su samo bacali kost ovi europristalice kako ćemo doterat prava kola za nikake ili bolje reći realne pare, doduše rumunji i bugari su to sebi i ispregovarali tj. iz zemalja eu uvoziš auto platiš porez i drito sa ugovorom na tehnički
...a što nas jebu na tehničkom sa neipravnosti vozila i prosječnom starosti i kojekavim normama da je to strava, pola novih auta da je sve po ps-u nemože proći ekotest...nema šta, prava europska država
...a što nas jebu na tehničkom sa neipravnosti vozila i prosječnom starosti i kojekavim normama da je to strava, pola novih auta da je sve po ps-u nemože proći ekotest...nema šta, prava europska država

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
Stranica 48 / 60. •
1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 54 ... 60 
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 48 / 60.