Debo9999
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Debo9999
Daj rođo što se skrivaš ono ko zmija noge od javnosti...daj baci ono ja sam odatle i odatle radim toliko i toliko zemlje imam te i te strojeve i na kraju krajeva želim isto postati kulak ko rođo pege....he he nemoj se stidjeti ako si malo manji gazda nego ja pa ja baš volim ove male
mislim poljoprivrednike dok ove velike kulake nekako baš ne volim
Eto za prvu ruku reci mi koliko zemlje radite...ne moraš se bojati , pa ovo je demokratska država a ovo je forum za poluiditi dobar ma ozbiljan sam..
Eto za prvu ruku reci mi koliko zemlje radite...ne moraš se bojati , pa ovo je demokratska država a ovo je forum za poluiditi dobar ma ozbiljan sam..
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
pege25 je napisao/la:Daj rođo što se skrivaš ono ko zmija noge od javnosti...daj baci ono ja sam odatle i odatle radim toliko i toliko zemlje imam te i te strojeve i na kraju krajeva želim isto postati kulak ko rođo pege....he he nemoj se stidjeti ako si malo manji gazda nego ja pa ja baš volim ove malemislim poljoprivrednike dok ove velike kulake nekako baš ne volim
![]()
Eto za prvu ruku reci mi koliko zemlje radite...ne moraš se bojati , pa ovo je demokratska država a ovo je forum za poluiditi dobar ma ozbiljan sam..![]()
Kulak Pege sve je Debo9999 ljepo napsio
Postaj by debo9999 on čet lip 02, 2011 4:48 pm
Ukratko da se predstavim:
Radim cca 40 ha zemlje isključivo ratarstvo.
Traktori zetor proxima plus 105 i 4320, priključci za obradu tanjurača consum v28, sjetvospremač consum 3.9, plug vn1020 3 brazde vn 850 2 brazde, sijačice agria (kombinacija 4 i 6 redi) i poljostroj za pšenicu, ino ferti p 1000 rasipać, leško 600l prskalica, tehnostrojka dp800 i jedna mala 2,5 tonka, kultivatore 4 i 6 redi, drljaču-zubu-ili kako već 4 krila i pdr podrivač 5 klinova slovenski.
Vlastite zemlje cca 20 ha ostalo u najmu.
Kulture: pšenica, šećerna repa, suncokret i kukuruz.
Eto zvonkec ne kulak
baš ti hvala !
Opet sam si izgleda koju previše popil
pa ne viđem neke pojedinosti stoga debo 4x9 moja isprika ipak si ti zmija koja neskriva noge
Rođo
Usput imaš ti rođo dobrog potencijala za bećarevog zmaja
mislim zmaja u smislu kombajna
tako odreži kesu i bez brige uzmi taj kombajn vjeruj mi da češ biti zadovoljan istim a i uštedit češ si koju kunu...prvo ovršit češ si kad ti hočeš tj kada je najpovoljnije vremenski, a moći češ i koju kunu uslužno zaraditi ili
Opet sam si izgleda koju previše popil
pa ne viđem neke pojedinosti stoga debo 4x9 moja isprika ipak si ti zmija koja neskriva noge Rođo
Usput imaš ti rođo dobrog potencijala za bećarevog zmaja
62
Malo sam u minusu pa mi svaka kuna treba.
Rođo uzeo bi ga odma ali bojim se
Za sve ostalo si upravu; kad hoću i kome hoću.
Živ ti meni bio rođo
Rođo uzeo bi ga odma ali bojim se
Za sve ostalo si upravu; kad hoću i kome hoću.
Živ ti meni bio rođo

debo9999- Broj postova: 406
Zanimanje: Svašta pomalo
Registriran: 27.12.2010
10
Ma rođo ja
sam se rodio
s minus predznakom
,ali nikad se nepredajem i riskiram ono do jaja jer bez toga nema napretka he he viš mene kakvu samo mehanizaciju ima ma ono najbolju u selu ups gradu...
Ma rođo lijepo ti odreži kesu mislim najlon kesu i kod bećara po kombajn ...evo srediti ču ti s njim da ti da na dva puta ipak smo ja i rođo dobri drugovi ...zar ne bećar...ili
Imaš ti solidno zemljice pa ako misliš biti kukak ko ja trgni se moalo rođo a ne samo
pa znaš meni je ono teško dođemi da se
ma neču da čujem to samo ono glavom kroz zid e bemti paore nabavi mi smajlića koji udara glavom od zid ...hvala!.. u pzd...m...gdje sam ono stao he he eeeee.... da neču da čujem i vidim pesimizam inače ima da te nema samo ti kao ja tebi reko lijepo spakuj kofere tj kesu u ruke i pravac kod dobrog i poštenog naravno ko što sam i sam člana bećar -a po kombajn...
Rođo
sam se rodio
s minus predznakom Ma rođo lijepo ti odreži kesu mislim najlon kesu i kod bećara po kombajn ...evo srediti ču ti s njim da ti da na dva puta ipak smo ja i rođo dobri drugovi ...zar ne bećar...ili
Imaš ti solidno zemljice pa ako misliš biti kukak ko ja trgni se moalo rođo a ne samo
pa znaš meni je ono teško dođemi da se
ma neču da čujem to samo ono glavom kroz zid e bemti paore nabavi mi smajlića koji udara glavom od zid ...hvala!.. u pzd...m...gdje sam ono stao he he eeeee.... da neču da čujem i vidim pesimizam inače ima da te nema samo ti kao ja tebi reko lijepo spakuj kofere tj kesu u ruke i pravac kod dobrog i poštenog naravno ko što sam i sam člana bećar -a po kombajn... Rođo
62
E moj kulače
.
Samo da kažem ovako javno, pege nije plačen za prodaju i reklamu moga lexiona tj. 142-ke .
Samo da kažem ovako javno, pege nije plačen za prodaju i reklamu moga lexiona tj. 142-ke .

bećar- Broj postova: 1374
Zanimanje: ...
Registriran: 10.03.2008
15
→→→: VIŠE
-

He he sve je ok. Pege je za akciju.
Ma gledo sam ja taj kombajn na njuškalu još davno prije a čini mi se da je i tip iz Bokšića bio gledat. Gledo sam i ovoga po 10000 €.
Puno je to novaca za zmaja kad deutza imaš za cca 100000 kn.
Ma gledo sam ja taj kombajn na njuškalu još davno prije a čini mi se da je i tip iz Bokšića bio gledat. Gledo sam i ovoga po 10000 €.
Puno je to novaca za zmaja kad deutza imaš za cca 100000 kn.

debo9999- Broj postova: 406
Zanimanje: Svašta pomalo
Registriran: 27.12.2010
10
Debo, nitko iz Bokšića nije bio gledati moju 142. ( valjda misliš na moju :$ )

15
-

Ma bećar ja se samo šalim pa nije debo lud kupovati te kante zmaj kombajn fuj
pa debo4x9 je ipak kulak s potpisom njemu treba jedan pravi kombajn recimo kao moj DF3610 H evo tako debo pošto ču se ja sada okulačiti
prodam ja tebi svog meni i onako stiže drugi
Eto ti sad bećar pa ti javno laži kako me nisi potplatio
Eto ti sad bećar pa ti javno laži kako me nisi potplatio
62
Uuu pege, i kako da ja sada prodam zmaja kada ti za iste novce nudiš DF3610 H, sreća pa debo zna da je to kanta, za razliku od HTS pila. 
Ali dobro, koliko para toliko i muzike.
Pege, ma nisam ja slagao, samo izkrenio istinu
.
Pozdrav!
Ali dobro, koliko para toliko i muzike.
Pege, ma nisam ja slagao, samo izkrenio istinu
Pozdrav!

15