KOPČANJE U TRI TOČKE KOD STAROG TIPA TOMO VINKOVIĆA
Stranica 1 / 1. • Share •
KOPČANJE U TRI TOČKE KOD STAROG TIPA TOMO VINKOVIĆA
Potovani kolege! Imam T.Vinkovića 418 i normalno je, kod njega je klasično kopčanje u jednoj točci.Da li je neko od Vas uspio i napravio,odnosno preradio taj način u način kopčanja u tri točke,pa da se mogu koristiti i priključci koji nisu striktno napravljeni za stari tip Tomice. Inače ovaj se traktor kod mene koristi isključivo za konju roto kosom ili malčerom,i eventualno sa pačjim nogama pri plitkoj obradi u masliniku.
Eto mislim da svaki ko ima neko rijeenje neka razmjeni svoje iskustvo sa nama malim poljoprivrednicima odnosno maslinarima.
Eto mislim da svaki ko ima neko rijeenje neka razmjeni svoje iskustvo sa nama malim poljoprivrednicima odnosno maslinarima.
frenk- Broj postova: 14
Zanimanje: Obrtnik
Registriran: 28.11.2010
0
Re: KOPČANJE U TRI TOČKE KOD STAROG TIPA TOMO VINKOVIĆA
Kolega kaciti u tri tacke moguce je samo promenom poteznice. Skida se postojeca sa kacenjem u jednu tacku pa se montiraju slicni laktovi kao kod svih ostalih traktora a na viljusci hidraulike imas klin na koji kacis topling (bar ga mi tako zovemo (levo/desna spingla)). Kod mene su poteznice pravljene od flaha 100x10 a topling je fabricki standardan i mogu da kacim sta hocuhttp://imageshack.us/photo/my-images/26/img0224mw.jpg/
Ovo su slicice kad sam kupio prskalicu i poteznice su bile kratke a kardan dugacak pa sam pravio nove, toplin je takodje neka budzevina pa sam i njega kupio, kad je sve stredjeno radi neka problema sa kacenjem
Ovo su slicice kad sam kupio prskalicu i poteznice su bile kratke a kardan dugacak pa sam pravio nove, toplin je takodje neka budzevina pa sam i njega kupio, kad je sve stredjeno radi neka problema sa kacenjem
ky1bro- Broj postova: 19
Registriran: 04.07.2010
0
ky1bro je napisao/la:Kolega kaciti u tri tacke moguce je samo promenom poteznice. Skida se postojeca sa kacenjem u jednu tacku pa se montiraju slicni laktovi kao kod svih ostalih traktora a na viljusci hidraulike imas klin na koji kacis topling (bar ga mi tako zovemo (levo/desna spingla)). Kod mene su poteznice pravljene od flaha 100x10 a topling je fabricki standardan i mogu da kacim sta hocuhttp://imageshack.us/photo/my-images/26/img0224mw.jpg/
Hvala na odgovoru,imao sam većneku takvu ideju,a ako bude imao vremena i mogućnosti slikaj iz svih pozicija,olahat će posao velikom broju forumaa.Pozdrav
frenk- Broj postova: 14
Zanimanje: Obrtnik
Registriran: 28.11.2010
0
Hocu naravno. Ovih dana nisam u mom kraju ali prvom prilikom videcete komlet aparaturu
0
evo jos nekih uglova
- Attachments
0
topling je standardan
- Attachments
0
cak su i osiguraci standardni
ako ima jos nekih nejasnoca rado cu pomoci
ako ima jos nekih nejasnoca rado cu pomoci
- Attachments
0
koje god orudje koristili treba voditi racuna da tezina ne predje 250 kg ili napraviti krace laktove
- Attachments
0
imam tv420 pa me zanima koje su dimenzije donjih poluga ako moze skica i da li je topling od tome ili nekog drugog traktora
misa83- Broj postova: 4
God: 28
Registriran: 02.04.2011
1
Similar topics» KOPČANJE U TRI TOČKE KOD STAROG TIPA TOMO VINKOVIĆA
» Tomo vinković
» Pouzdan servis za Tomo Vinković
» tomo vinković tv 730
» Tomo Vinković 315-418-521
» Tomo vinković
» Pouzdan servis za Tomo Vinković
» tomo vinković tv 730