Torpedo td/tx 48
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Torpedo
Stranica 6 / 6. • Share •
Stranica 6 / 6. •
1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Torpedo td/tx 48
Da i to najbolji lijek..

NH T5060 DARKO- Broj postova: 781
God: 24
Zanimanje: Vozač motornog vozila
Registriran: 26.11.2011
15
→→→: VIŠE
zrine89 je napisao/la:deutz d 5206 je napisao/la:Torpedo je zračnjak očito ste vi mene ovaj put dobro "izjebali u zdrav mozak"deutz d 5206 je napisao/la:
istina skrenuli sa teme ali reči ću nešto da u selu me prati glas da sam među boljim šoferima i sam otac kaže da sam njega nadmašio
Bez ljutnje, htio sam vidjeli koliko si dobar šofer i koliko se razumiješ u te Torpedo- Deutz motore ( btw moj je deutz motor)
A čitam po forumu da sve znaš o Deutz-u. Da si 100% siguran odmah bi drukčije reagirao. Nebi se uzjahao samo tako.
I nemoj se ljuti, sada znaš kako je nama s tobom...toma84 je napisao/la:Smijeh nije grijehcrtići
Smijeh je lijek![]()
toliko znam kolko znam a torpedo je imao deutz motore prije 80-dok se još aktivno prizvodila deutz 06 serija nakon toga ne nisam siguran ali mislim da i tt ima deutz, a kad me sa tom vodom pilite, i kad si sponeuo rezervoar goriva mislio sam da si zabunom ulio vodu u rezervoar, da znam staviti slike već bih odavno stavio
ništa nisam našo zamisli čak upecam mušteriju za plavoga i blizu u cjeni smo i ja nateži po oglasima začuđen cjenama otkažem pazar reko drž se svoje "tralje" tako da je stagnacija u avliji ali torpedo je ušo u "veštet" na jedan facelifting da mu malo još skinem koju godinu
Mozete li mi rec ko ima td 4806c 85g. dali je imo kad problema sa zadnjim krajem ja sam svog kupio prije 4 god. od onda sam prominjio lezajeve i kriz (neznam kako se to tocno zove),pa me zanima el to na njima odlazi,meni su govorili da odlazi na adrijaticima,za sad je dobar "cvrst-utegnut"???
gelema1984- Broj postova: 55
Zanimanje: brodarac
Registriran: 10.03.2011
3
ima ih podosta kod mene nijedan kolko ja znam nije imao takvih porblema, večinom su znale tu i tamo lamele otić
Kod mene je sad dobar ovaj tip od kog sam kupio kaze da je radio 10.tak jutara zemlje a ja sad radim oko 4-5 jutara.
3

evo jedan iz nekog njemačkog oglasnika

deutzpower- Broj postova: 183
God: 18
Zanimanje: 'poljoprivrednik'
Registriran: 29.05.2011
6
moze li mi neko reci nesto o torpedu 4806 adriatic, prednosti, mane, potrosnja, i vredi li ovaj sa oglasa ove 4000e
http://www.polovniautomobili.com/oglas1832824/torpedo_4806/
http://www.polovniautomobili.com/oglas1832824/torpedo_4806/

Alen1972- Broj postova: 196
God: 40
Registriran: 15.01.2012
0
Taj sa oglasa se meni nesviđa, njegove glavne karakteristike su mehanički volan, tvrdo kvačilo, i nema nezavisno kvačilo za kardan.

vedran_kc- Broj postova: 1711
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
mislim da adriatic bi to trebao imat nezavisno za kardan ak se ne varam
a mehanički volan i to bi adriatic trebao imat hidrovolan, ne troši puno, mislim da su mu getriba i lamela slabija točka
a mehanički volan i to bi adriatic trebao imat hidrovolan, ne troši puno, mislim da su mu getriba i lamela slabija točka
Kod mene ga ima jedan tip on ga hvali al neznam el napravi 20 sati godisnje s njim za njeg kazu da je brz dosta al zadnji kraj da je los.
3
Stranica 6 / 6. •
1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics» Torpedo TX/Td 75
» "Torpedo"
» Torpedo td/tx 48
» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
» TORPEDO RX 170
» "Torpedo"
» Torpedo td/tx 48
» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
» TORPEDO RX 170
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Torpedo
Stranica 6 / 6.