Heljda
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Heljda
A dobro, fala
, kad dode vrijeme, pitat u i kako nastimat rasipac. Nego, jd4755, jel se moze pozubit? Jos najvaznije pitanje, kome je prodat? Jel ima neko preporuku? Razmisljali smo i o kupovini mlina na kamen, pa brasno, al nebi vise od 1 ha ove godine ni sijo, pa bi bilo max 2 tone, a od toga je oko 70% brasna, oko 1700 kg, sad kolko se to isplati, pitanje je...
, kad dode vrijeme, pitat u i kako nastimat rasipac. Nego, jd4755, jel se moze pozubit? Jos najvaznije pitanje, kome je prodat? Jel ima neko preporuku? Razmisljali smo i o kupovini mlina na kamen, pa brasno, al nebi vise od 1 ha ove godine ni sijo, pa bi bilo max 2 tone, a od toga je oko 70% brasna, oko 1700 kg, sad kolko se to isplati, pitanje je...
milemali- Broj postova: 35
Registriran: 02.03.2011
0
→→→: Osnivam muzej poljoprivredne tehnike, ako je itko zainteresiran za sudjelovanje u projektu na bilo koji način, slobodno
Bok. Sijala bih heljdu za svoje potrebe, a možda i za manju prodaju. Možete li mi reći gdje ima sjemena za kupiti, koliko košta i mogu li još nekako pokupiti sjeme osim kombajnom (jer ga nemam)? Hvala

travazelena- Broj postova: 2
Registriran: 08.11.2011
0
Bok. Ljudi, dali je tko saznao gdje se moze kupit sjeme heljde i po kojoj cijeni?
ibeljan- Broj postova: 2
Registriran: 10.11.2011
0
ibeljan je napisao/la:Bok. Ljudi, dali je tko saznao gdje se moze kupit sjeme heljde i po kojoj cijeni?![]()
Po nekim informacijama znam da možda ima sjemenarna ljubljana, kod nas ne znam tko bi imao sjemena.
Mi ćemo iduće godine prvi put ići u sjetvu heljde na 3.5 ha po ječmu, pa još i sam sakupljam informacije o sortama i samoj agrotehnici heljde.

zelenko- Broj postova: 742
God: 21
Zanimanje: Poljoprivredni-tehničar
Registriran: 22.06.2010
10
→→→: VIŠE
Hvala, ja sam isto planirao sjetvu sad jos nisam odlucio dali na jecam ili drito na zemlju. znaci puti nam se kazu i deželu po sjeme. hvala jos jednom!
ibeljan- Broj postova: 2
Registriran: 10.11.2011
0
http://www.sjemenarna.hr
ja sam je ove godine prvi put vidio posijanu nakon dugog niza godina.
Ima neki lik u Virovitici za prodaju sjeme, 7 kn/kg, ja ću uzet 70 kg, kaže da je to dosta za 1 ha
0
→→→: Osnivam muzej poljoprivredne tehnike, ako je itko zainteresiran za sudjelovanje u projektu na bilo koji način, slobodno
mile jel može točno ime tog lika mene isto zanima (gdje se nalazi). Hvala
DF 95- Broj postova: 408
God: 38
Zanimanje: ratar
Registriran: 12.04.2010
3
točno ime ne znam, al evo link, zvao ja, djeluje ok:
http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/sjeme-heljde-oglas-3885987
kaže da je vrši žitnim kombajnom bez problema, samo naštelovat bubanj, al nije siguran kakvo sito odabrat.
http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/sjeme-heljde-oglas-3885987
kaže da je vrši žitnim kombajnom bez problema, samo naštelovat bubanj, al nije siguran kakvo sito odabrat.
0
branko je napisao/la:
Vjerojatno ste vidjeli moju ili od mojega kuma. Znam da ste z Lunjkovca,gdje ste ju vidli - kod Sigeca ili kod Sv.Đurđa?
Imam sjeme heljde za prodati,uskoro stavim oglas....
...da ne bude tu offtopic.

motohod- Broj postova: 12
Zanimanje: motohod@yahoo.com
Registriran: 07.04.2012
1
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» Heljda
» Vrševina kukuruza, rod 2009.
» Siliranje trave
» BESTPROM doo DANIJELA - AGROZRNO doo đuro bućan
» Zakon o državnoj potpori poljoprivredi i ruralnom razvoju