tov pilića
Stranica 9 / 9. • Share •
Stranica 9 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: tov pilića
Tu blizu mene u Visokom ćovjek napravio farmu tovnih pilica sa kapacitetom od 70000 kom,zadnja rijeć tehnike,samo jedan covjek treba da je zaposlen,stric,otac i brat išli tamo a ja moro u skolu,nemam slike,kaze brat sliko bi on ali mukli mrak u prostroijama,još uvijek nije u proizvodnji ali bude uskoro,taj covjek se registrovao na ovaj forum pod imenom Dokso kako ga i zovu ali nema ga vise i raspitivao se za pilice,svaka cast covjeku

YTO Muratović- Broj postova: 686
Registriran: 07.11.2010
4
→→→: VIŠE -

pozdrav!
evo moga prvog posta.
tovim pilice vec godinama... evo i sad mi je turnus u 4 tjednu.
Vidim Ivan radi sa Valipiletom ... zanima me kakva su mu iskustva. Predpostavljam da je sve "njihovo" znaci pile, hrana, vitamini, lijekovi, dovoz-odvoz. Jel? I kolko ti Ivane placaju? Jel barem preko 2 kune po komadu ?
evo moga prvog posta.
tovim pilice vec godinama... evo i sad mi je turnus u 4 tjednu.
Vidim Ivan radi sa Valipiletom ... zanima me kakva su mu iskustva. Predpostavljam da je sve "njihovo" znaci pile, hrana, vitamini, lijekovi, dovoz-odvoz. Jel? I kolko ti Ivane placaju? Jel barem preko 2 kune po komadu ?
baja-djk- Broj postova: 3
Registriran: 21.09.2011
0
Ivane ja tebe nisam skužio 3000 pilića pojede 20ha? pa tolko mojih 1200 svinje pojede.
i da vidimo koliko nas još ima kooperanata ovdje ? tko s kim radi , kakva su iskustva loša-dobra ...
0
baja-djk je napisao/la:i da vidimo koliko nas još ima kooperanata ovdje ? tko s kim radi , kakva su iskustva loša-dobra ...
za koga ti toviš meni je objekat prazan već dulje vrijeme

IVAN.14.- Broj postova: 915
God: 18
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 16.02.2011
6
→→→: VIŠE
-

IVAN.14. je napisao/la:baja-djk je napisao/la:i da vidimo koliko nas još ima kooperanata ovdje ? tko s kim radi , kakva su iskustva loša-dobra ...
za koga ti toviš meni je objekat prazan već dulje vrijeme
PM
0
daj malo poslikaj objekat i opremu kad stigneš pa meti slike ovd koloko komada toviš??

IVAN.14.- Broj postova: 915
God: 18
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 16.02.2011
6
→→→: VIŠE
-

Stranica 9 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stranica 9 / 9.