Golesg
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Golesg
Dobar dan. imam 30 godina i živim u Istri u Višnjanu. Želio bih se baviti ovčarstvom radi proizvodnje mlijeka/sira, kako bih od toga živio. Naime do sada sam radio u turizmu, makar nikada nisam previše volio ugostiteljstvo, trgovinu itd. Uvijek mi je želja bila imati neki svoj "ranč" na kojemu bih imao vrt za vlastite potrebe i djecu koju bih odgajao u suživotu sa prirodom. od malena volim prirodu i sve što ona pruža. Moji roditelji, mama iz Ivanca, tada sa Dugog otoka, oboje su se našli u Istri i započeli život u Poreču. Kako je sa nastankom Hrvatske, došlo do promjene u načinu življenja ( čitaj, napravi brdo love na što ilegalniji način ), tako se i okolina prilagodila tome na način što je izbetonirala mnoge zelene površine, izgradila hrpu restorana, i kojekakvih "digni lovu" ustanova, tako je mene sve to počelo frustrirati. Međuljudski odnos se sveo na dokazivanje tko ima više, priroda se uništava maksimalno u svrhu stvaranja novaca,a vrijednosti koje se danas cijene jesu sve samo ne ljudske...Uglavnom možda je problem u meni, ali ne sviđa mi se takvo okruženje i ne želim se tomu prilagoditi. Nakon ovog patetičnog uvoda, poanta je da želim raditi nešto od čega ću živjeti, biti u prirodi i imati što manji kontakt sa gore navedenom ekipom. Eto, zato razmišljam o ovčarstvu.
Golesg- Broj postova: 5
Registriran: 18.03.2011
0

Landpower165tdi- Broj postova: 1539
God: 25
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 01.01.2011
15
→→→: VIŠE
Re: Golesg
svaka čast, dobrodošao

BOŽIDAR- Broj postova: 1457
God: 39
Registriran: 17.08.2008
10
→→→: VIŠE -

dobro došao među nas ljude koji živim u i od prirode koliko je to moguće u ovim uvjetima poslovanja.

falkon 2- Broj postova: 5080
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

IVAN.14.- Broj postova: 915
God: 18
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 16.02.2011
6
→→→: VIŠE
-