tov bikova
Stranica 1 / 1. • Share •
tov bikova
dobro vece ja sam vam nov ovde milic ratko imam u planu da se bavim tovom bikova pa bi mi bilo korisno da vidim kako bi mogao da napravim neku dobru stalu za 100 junadi planiram ali neznam kako bi bilo dobro da se napravi da nemora da se cisti stala hvala vam unapred
Milic Ratko- Broj postova: 3
God: 36
Registriran: 15.03.2011
0
Re: tov bikova
imaš u temi o tovu bikova par slika kako je kod mene, ali ti je teško napraviti dovoljno veliku štalu za tov za 100 komada a da nikako ne čistiš, moraš napraviti boksove te uvijek imati prazan boks u koji ćeš preterivati bikove dok čistiš boks u kojem su se nalazili.

falkon 2- Broj postova: 5078
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

falkon 2 je napisao/la:imaš u temi o tovu bikova par slika kako je kod mene, ali ti je teško napraviti dovoljno veliku štalu za tov za 100 komada a da nikako ne čistiš, moraš napraviti boksove te uvijek imati prazan boks u koji ćeš preterivati bikove dok čistiš boks u kojem su se nalazili.
Izvini ali ako su sa resetkama kako onda
nisam vidijo vase slike neznam kako da ih otvorim
Milic Ratko- Broj postova: 3
God: 36
Registriran: 15.03.2011
0
ee to je već druga priča, ako želiš rešetkasti pod odnosno da ideš na tekući stajjnjak, kod mene je duboka stelja, ali ti se sve svodi na isto osim što kod rešetkastog poda netreba ti rezervni boksovi.
malo pregledaj teme a like su dostupne svima odnosno vidljive su.
malo pregledaj teme a like su dostupne svima odnosno vidljive su.

falkon 2- Broj postova: 5078
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

postovani dali vas zanima montazna staja za koju nije potrebna gradevinska dozvola.gradi se u roku 5-7 dana.te je jako povoljna
noa agro- Broj postova: 23
Registriran: 31.10.2011
1
Stranica 1 / 1.