Vrijednost poljoprivrednog zemljišta 5 5 5

Vrijednost poljoprivrednog zemljišta

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

10€/m2

52% 52% 
[ 10 ]
26% 26% 
[ 5 ]
21% 21% 
[ 4 ]
0% 0% 
[ 0 ]

Ukupno glasova : 19

Re: Vrijednost poljoprivrednog zemljišta

Postaj by paor on 18/6/2011, 20:37

čujem da je vlasnik uspio utržiti zemljište...kako čujem, još prošli tjedan je odbio ponudu za 500000 kn, vjerovatno se sad cifra približila traženom milijunu

@falkon
zar općini nije svejedno jel se vlasnik zove janko ili marko...

paor
Admin
Admin

Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
Like 41

→→→: VIŠE

http://www.gospodarstvo-petricevic.hr/ http://www.youtube.com/user/mapetric?feature=mhee

[Vrh] Go down

Postaj by rile on 19/6/2011, 09:27

Ja im ga sad nebi prodao ni pod koju cijenu, niti za 500000e. Baš iz razloga jer su ga pokušali izvlastiti tj oteti privatno njegovo vlasništvo. Komunističko-boljševičkim metodama. (plastenik u nekoj selendri nije projekt od višeg državnog interesa) Odgovorno tvrdim da bi tužio investitora zbog klevete, načelnika i općinsko vijeće zbog nepotizma i korupcije a državu svakako zbog duševne boli i ometenja prava na privatno vlasništvo.
Naravno ovo je moguće samo u RH i možda u Moldaviji i Tadžikistanu. Dođe baja koji ima lovu koju je stekao u pljački stoljeća koja se zvala privatizacija, oplemenio ju, tj ustostručio zato jer je bio podoban, visok, ljep i plav. Dok je sve što je bilo čestito trunulo u Marincima, Bogdanovcima, Velebitu.
Sad se kurči rado je viđen gdje god dođe sa svojim BMW , Ulizice i maloumna stoka mu se klanjaju do poda nebili i oni umočili prste u pekmez. Takvi ga zagovaraju i veličaju njegove ideje. Naravno sve rade uz dogovoreni postotak. U stvari služe da lažu na terenu i odrade dio marketinga za koji će biti mizerno nagrađeni. Sve više mislim da je jedna naša pevaljka bila u pravu kad je rekla za novu TV - lako je biti popularan u zemlji gdje je 50 % naroda siromašno a 40 % tupavo tu glumci, pjevači i lopovi najbolje plivaju.
Možda ne mislim na konkretnog gore navedenog gospodina investitora ali ova bagra što je opisana kojoj sam posvetio pažnju zaslužila je ne plastenik nego plastičnu vreću i da zemlju gledaju iz krtove perspektive. Ima ih, previše ih je da bi se protiv njih moglo boriti na bilo kakav način, nikad ih neće stići ruka pravde. Velika većina današnjih uspješnika je do slave došla preko upropaštenih tuđih sudbina. Zato su zaslužili baš vreću plastičnu naravno da ih asocira na plastenike i pune vreće novaca.

rile

Broj postova: 516
Zanimanje: dipl. ing. agr.
Registriran: 20.12.2010
Like 4

[Vrh] Go down

Postaj by falkon 2 on 19/6/2011, 09:44

Paor ta ponuda od prošlog tjedna i nije ozbiljna jer mu je nudito 200 000 kn i neki auto za kojeg nemože dobiti ostatak novca do 500 000, (osobno sam sudjelovao u tim razgovorima)

Što se tiče dali je svejedno ili nije će pokazati vrijeme jer osoba koja je kupila to zemljište je ipak malo veća riba te mislim da im nije baš paetno pokušati igrati igre kao sa sada već bivšim vlasnikom.

Hehe rile a načelnik je najavio prijave protiv toga što je bilo njegovo zemljište te protiv mene i svih koji su iznosili informacije vezano za muljaže koje je sam općinski vrh izvodio po pitanju toga, recimo da se mene najviše tereti radi informiranja javnosti jer sam sve dokumentirano dostavljao na "službeni forum" općine a što su općinski čelnici pokušavali zataškati i okrenuti lažima u svoju korist.

falkon 2

Broj postova: 5080
Registriran: 06.02.2010
Like 46

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t1614-falkon-2

[Vrh] Go down

Postaj by jd4755 on 19/6/2011, 09:49

falkon 2 je napisao/la:Paor ta ponuda od prošlog tjedna i nije ozbiljna jer mu je nudito 200 000 kn i neki auto za kojeg nemože dobiti ostatak novca do 500 000, (osobno sam sudjelovao u tim razgovorima)

Što se tiče dali je svejedno ili nije će pokazati vrijeme jer osoba koja je kupila to zemljište je ipak malo veća riba te mislim da im nije baš paetno pokušati igrati igre kao sa sada već bivšim vlasnikom.

Hehe rile a načelnik je najavio prijave protiv toga što je bilo njegovo zemljište te protiv mene i svih koji su iznosili informacije vezano za muljaže koje je sam općinski vrh izvodio po pitanju toga, recimo da se mene najviše tereti radi informiranja javnosti jer sam sve dokumentirano dostavljao na "službeni forum" općine a što su općinski čelnici pokušavali zataškati i okrenuti lažima u svoju korist.

Teško da će Falkon od ove garniture zakupiti(kupiti) i jedan hektar zemlje,morat će čekati nove lokalne izbore.Kad se ovakve muljaže rade na lokalnom nivou zamislite što se radi na vrhu.

jd4755

Broj postova: 1452
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
Like 10

[Vrh] Go down

Postaj by paor on 19/6/2011, 10:13

@rile

prilično dobro si opisao bivšeg "investitora" i općinske provodadžije

paor
Admin
Admin

Broj postova: 3047
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
Like 41

http://www.gospodarstvo-petricevic.hr/ http://www.youtube.com/user/mapetric?feature=mhee

[Vrh] Go down

Postaj by falkon 2 on 19/6/2011, 10:41

@ jd4755

Što se tiče natjčaja pod vodstvom ove garniture i tu su u pitanju teške kriminalne akcije, izbacivanje poljoprivedne škole od supruge od vlasnika tog zemljišta di je izvor i sa time su mu doslovno orušilio sve šanse za prolaz u natječaju na iti jednu česticu, ja osbno sam išao na "ciljanu" česticu jer sam znao da bivši posjednik je po solidarnom ugovoru još uvijek dužan ALI upravo on je izabran kao najpovoljniji ponuditelj iako je postojao dug, a drugo izabrani tj ispred mene je "gospodarski objekt" koji uopće ne postoji i još nema naznaka da će se početi uopće graditi, moje papire su rasčistili i tako i moju ponudu obezvrijedili,......

falkon 2

Like 46

[Vrh] Go down

Postaj by falkon 2 on 19/6/2011, 10:43

Te da se nadovežem da Općinski načelnik i taj bivši investitor su uvjereni da ovaj blefira da je prodato zemljište .

falkon 2

Like 46

[Vrh] Go down

Postaj by rile on 19/6/2011, 16:06

Ima takvih primjera i u natječajima gdje sam ja sudjelovao, neki su bili poništavani a neki su prošli u najboljem redu bez ijedne pritužbe. Znači za sve je nadležna i odgovorna lokalna vlast. Kad nešto zabrlja e onda netko mora odgovarati.
Imam kolegu koji radi u okolici Minchena na jednoj govedarskoj farmi, došao je sad za žetvu kući i priča kako je tamo 1ha običnog poljoprivrednog zemljišta 30 000e. Bolje lokacije uz cestu i do 70 000e, znači poljoprivredno ne građevinsko zemljište. Znao sam da je tamo skupo ali ne i toliko. Ulaskom, u EU i kod nas će cijena zemlje porasti makar duplo, o tome sam već pisao.
Zato mislim da vlasnik neke parcele ima pravo tražiti koliko hoće i nitko nema pravo ograničavati ga u tome. A pogotovo ne općinska i državna vlast. Ako netko želi baš to onda mora platiti i tu nema zbora oko toga. Tu ne vrijedi zakon ponude i potražnje, pogotovo ne za tako atraktivne lokacije koje bi netko dodatno iskoristio i ostvario dodatne puno veće vrijednosti. Isto tako imam kolegu koji na nekom otoku ima 6 ha zemlje koju je parcelizirao i sad će prodavati parcele. Tko ima pravo njemu ograničiti cijenu po kojoj će to prodati ? Vidi Role, hoćeš 300m2 na lastovu e onda moraš imati 30 000e i to je jasno. Hoćeš stan u ZG plati 100 000e. Nema eura, nema ni stana niti zemlje niti plastenika.

rile

Broj postova: 516
Zanimanje: dipl. ing. agr.
Registriran: 20.12.2010
Like 4

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics