Koja je tvoja uloga na gospodarstvu?
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Koja je tvoja uloga na gospodarstvu?
Re: Koja je tvoja uloga na gospodarstvu?
bećar, de pojasni mi to malo OFR?

pomirko- Broj postova: 204
God: 29
Zanimanje: ratar
Registriran: 10.09.2010
1
→→→: VIŠE
Obični Fizički Radnik
samo becar bas i nije samo to a svi smo i OFR pored ostalog
jurinast@htnet-dsl je napisao/la:bećar, de pojasni mi to malo OFR?
OFR = obični fizički radnik, kao što DP reče

bećar- Broj postova: 1374
Zanimanje: ...
Registriran: 10.03.2008
15
-

Pošto sam klinac onda sam pod ostalo, ali opet sam radnik jer pomažem starcima u svim poslovima.

Antonio_JD- Broj postova: 1397
Registriran: 20.12.2009
10
ja sam nostelj gospodarstva i radnik na gospodarstvu

BOŽIDAR- Broj postova: 1457
God: 39
Registriran: 17.08.2008
10
→→→: VIŠE -

ja sam nositelj gospodarstva i ofr i majstor i sve ostalo članova ni nemam dakle sve je na mojim leđima gospoja čak ni ne zna koji je koji priključak 
Uh bračo mila što ste čudni i smiješni
Ovdje ste trebali samo staviti glas ono što vam piše pod status na zelenoj kartici opg-a
Znači može pisati nositelj ili član
Što se tiče ovo radnik na gosp. tu se isključivo mislio dali ste zaposleni na nekom od gosp.znači isto kao radnik u nekoj tvornici i sl.(to su oni za koje se mora voditi evidencija o radnom vremenu)
A pod ostalo ,da sam na ovom forumu s nekim drugim zanimanjem recimo
Eto sada se izvinjavam jer sam ovo trebao odmah napisati pa nebi došlo do zabune,jer sam čisto htio da vidim koliko je ljudi na ovom forumu recimo nositelj tj gazda imanja koliko je nas član jednog gospodarstva znači otac je nositelj a ja se vodim kao član istog ,ja sam zaposleni radnik na jednom opg-u pod ostalo radim i bavim se nečim drugim nevezano za poljoprivredu ili samo iz hobija i sl.
Ja sam nositelj i gazda u punom smislu te riječi,naravno da je tu moj otac odigrao veliku ulogu jer mi je to prepustio prije cca 15 godina i ima jednako važnu ulogu kao i ja čak sam u nekim odlukam i degradiran mada se vodim kao nositelj i bez obzira što je ovo sve moje u doslovnom smislu te riječi njegova mora biti zadnja.
Ipak je on agronom s 40 godina iskustva u kombinatu ,a usput se bavio hoby poljoprivredom kod kuče gdje sam ja večinom radio a on šefovo radili smo "malo zemlje" do prije cca 8 god,e onda sam se ja oženio i posto napokon čovijek
i odlučio to malo podebljati tako da evo sada imam 50ha svoje zemlje a ostalo u zakup i punu avliju željeza i JD .E sad se situacija okrenula otkad je otac u mirovini sada on radi a ja šefujem
Tako evo još jednom isprika što nisam malo bolje pojasnio što sam ustvari mislio s ovo anketom
Jer je savim logično u našem poslu mi moramo biti sve ono navedeno u anketi.
Moramo biti sve i direktor i menađeri knjigovođa pa do OFR ili ti ga šljakera i jedina smo tvornica bez krova s velikim postotkom rizika u poslovanju,znači moramo najmanje biti 5u1.
Evo ja vamo svega nadrobio ma nema veze samo neka se piše
Ovdje ste trebali samo staviti glas ono što vam piše pod status na zelenoj kartici opg-a
Znači može pisati nositelj ili član
Što se tiče ovo radnik na gosp. tu se isključivo mislio dali ste zaposleni na nekom od gosp.znači isto kao radnik u nekoj tvornici i sl.(to su oni za koje se mora voditi evidencija o radnom vremenu)
A pod ostalo ,da sam na ovom forumu s nekim drugim zanimanjem recimo
Eto sada se izvinjavam jer sam ovo trebao odmah napisati pa nebi došlo do zabune,jer sam čisto htio da vidim koliko je ljudi na ovom forumu recimo nositelj tj gazda imanja koliko je nas član jednog gospodarstva znači otac je nositelj a ja se vodim kao član istog ,ja sam zaposleni radnik na jednom opg-u pod ostalo radim i bavim se nečim drugim nevezano za poljoprivredu ili samo iz hobija i sl.
Ja sam nositelj i gazda u punom smislu te riječi,naravno da je tu moj otac odigrao veliku ulogu jer mi je to prepustio prije cca 15 godina i ima jednako važnu ulogu kao i ja čak sam u nekim odlukam i degradiran mada se vodim kao nositelj i bez obzira što je ovo sve moje u doslovnom smislu te riječi njegova mora biti zadnja.
Ipak je on agronom s 40 godina iskustva u kombinatu ,a usput se bavio hoby poljoprivredom kod kuče gdje sam ja večinom radio a on šefovo radili smo "malo zemlje" do prije cca 8 god,e onda sam se ja oženio i posto napokon čovijek
Tako evo još jednom isprika što nisam malo bolje pojasnio što sam ustvari mislio s ovo anketom
Jer je savim logično u našem poslu mi moramo biti sve ono navedeno u anketi.
Moramo biti sve i direktor i menađeri knjigovođa pa do OFR ili ti ga šljakera i jedina smo tvornica bez krova s velikim postotkom rizika u poslovanju,znači moramo najmanje biti 5u1.
Evo ja vamo svega nadrobio ma nema veze samo neka se piše
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
Otac-nositelj gospodarstva,glavni je,radi teške poslove oko zemlje sa traktorom
Moja malenkost-pomaže ocu u svim njegovim poslovima,i radi ostale poslove sa traktorom(tanjiranje,drljanje,transport...)
Majka-radi sve poslove oko goveda(mužnja,čišćenje štale...)
Moja malenkost-pomaže ocu u svim njegovim poslovima,i radi ostale poslove sa traktorom(tanjiranje,drljanje,transport...)
Majka-radi sve poslove oko goveda(mužnja,čišćenje štale...)

vedo- Broj postova: 999
God: 17
Zanimanje: Učenik
Registriran: 12.03.2011
6
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» Koja vam je vrsta konja najbolja?
» Koja je tvoja uloga na gospodarstvu?
» Oznacavanje svinja i vođenje registra svinja na gospodarstvu
» Koja je ovo ptica?
» ODLAGANJE I CUVANJE JAJA
» Koja je tvoja uloga na gospodarstvu?
» Oznacavanje svinja i vođenje registra svinja na gospodarstvu
» Koja je ovo ptica?
» ODLAGANJE I CUVANJE JAJA
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 2 / 2.