Seoski turizam
Stranica 1 / 1. • Share •
Seoski turizam
Imam prijatelja u Bocanjevcima kod Valpova koji preuređuje kuču Šokačku zadružnu staru preko sto godina. Namjerava se baviti seoskim turizmom. Pored kuće tu je još i stari hrastovi ambar, štala za konje( konji u njoj), drveni štagalj, obnovljena krušna peć... Ma fantazija. Navodno da stručnjaci koji su bili iz Muzeja Slavonije su rekli da je najstarija očuvana i obnovljena kuće u Slavoniji.
Njegov vid turizma je onaj izvorni. Znači nema šminkanja. U kući su zemljani podovi, ognjište, zidani šporet... Znači turisti kada budu došli on ih digne u šest sati i ajmo kupit šljive kazat ćemo... Primjer. Znači jedan prikaz života kakav je bio prije sto godina.
Obiteljska zadružna kuća
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ambar ( na slici vlasnik: Igor Mihaljević )
Štala
Njegov vid turizma je onaj izvorni. Znači nema šminkanja. U kući su zemljani podovi, ognjište, zidani šporet... Znači turisti kada budu došli on ih digne u šest sati i ajmo kupit šljive kazat ćemo... Primjer. Znači jedan prikaz života kakav je bio prije sto godina.
Obiteljska zadružna kuća
Ambar ( na slici vlasnik: Igor Mihaljević )
Štala
Re: Seoski turizam
daj mu reci da se malo raspita u Ministarstvu kulture,,,,moje je prijatelj dobio 90.000,oo kuna bespovratne potpore za uređenje stare kuće,,mislim da je iz 1881.godine....javio se na natječaj i dobio lovu....
i kod mene je jedan dobio 100 000...

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

eto,,znači da je moguće....zašto ih ne bi pokupio ako može i ako ima pravo na to....
Javio se i dobio oko 30 000 mislim. Sada ne znam jel preko ministarstva ili nekog drugog...
Stranica 1 / 1.