LG hibridi
Stranica 1 / 1. • Share •
LG hibridi
Sije li neko LG hibride. U mojoj okolini nisu česti na njivama. Vidim da su po sjemenskim cijenama u rangu sa Pioneerom.

paor- Admin

- Broj postova: 2829
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
36
→→→: VIŠE -

Re: LG hibridi
Ja sam nešta lane imo LG Agrister-a, također i ove godine ću ga sijat kukuruz je dobar cijena je u rangu sa Pionerrom a po prinosu su isti, vidio sam da dosta amera sije LG kukuruz, pa sam se iznenadio mislio sam da oni samo Pioneer siju, imat ce otac za koji dan u trgovini cijene pa ću baš okaćit .. ! 
ur45- Broj postova: 1290
God: 17
Registriran: 17.01.2009
-7
ja sam sijao prošle god. na jednoj parceli 4h LG i 4h pioneera.svi uvijeti jednaki,u prinosu nije bilo razlike ali manja vlaga kod pioneera(3-4%).paor je napisao/la:Sije li neko LG hibride. U mojoj okolini nisu česti na njivama. Vidim da su po sjemenskim cijenama u rangu sa Pioneerom.
lukoil- Broj postova: 96
Registriran: 26.08.2010
1
ameri ti siju 60% monsanto hibride (Dekalb i Asgrow, lewis rea itd) , a pioneer je drugi.
Mi smo prošle godine sijali LG pokuse na 3.5 ha.
Ali umješala se zla kob i led je u dva navrata izudarao sve pa tako i kukurukuz. Kod žetve nismo vagali svaki hibrid posebno, ukupni zbir prinosa bio je između 7 i 7.5T/ha. Vlaga je bila 18%. Ove godine ćemo sijati Agrister 50 % od ukupne površine predviđene za kukuruz. Mislim da su to ok. hibridi iako kod nas nisu baš previše zastupljeni. Ako nekog zanima mogu poslati na pp br. od njihovog promotora pa se mogu dogovarati uvjeti. U svakom slučaju je veći rabat nego u trgovinama.
Ali umješala se zla kob i led je u dva navrata izudarao sve pa tako i kukurukuz. Kod žetve nismo vagali svaki hibrid posebno, ukupni zbir prinosa bio je između 7 i 7.5T/ha. Vlaga je bila 18%. Ove godine ćemo sijati Agrister 50 % od ukupne površine predviđene za kukuruz. Mislim da su to ok. hibridi iako kod nas nisu baš previše zastupljeni. Ako nekog zanima mogu poslati na pp br. od njihovog promotora pa se mogu dogovarati uvjeti. U svakom slučaju je veći rabat nego u trgovinama.
rile- Broj postova: 476
Zanimanje: dipl. ing. agr.
Registriran: 20.12.2010
0
→→→: VIŠE
samo da pojasnim 'putniku namjerniku': prva dva metra su kukuruzi niži zbog razvučene žute zemlje nakon radova u čelo njive...

paor- Admin

- Broj postova: 2829
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
36
→→→: VIŠE -

Similar topics» Hibridi,baštardi,kanarinci
» LG hibridi
» dvolinijski četverolinijski hibridi
» Hibridi kukuruza za 2008. god.
» MOJI BAŠTARDI