Elektroinstalacija
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Elektroinstalacija
Francuski standard ti ima nekaj slično. Iste su mjere štiftova kao na šuko utikaču, jedino PE štift viri iz utičnice 
Zvonimir- Broj postova: 2184
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
→→→: VIŠE
Zvonimir je napisao/la:Francuski standard ti ima nekaj slično. Iste su mjere štiftova kao na šuko utikaču, jedino PE štift viri iz utičnice
Zvonko znam za njih zato i dosta utikaca (s uzemljenjem naravno) ima onu rupu a englezi imaju nekaj slicno ka amerima ali im je i PE stift plosnati.
Zvonimir je napisao/la:Paore, jel ima bojler dva termostata ili samo jedan?
Ako je jedan, onda ti je Branko sve objasnil, ako su dva, onda još jednom tak
srećom pa ima samo jedan jer inače

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

Jeli to gotovo? To je novi bojler,ili ? (ne izgleda mi baš novo)

JACA- Broj postova: 252
God: 19
Registriran: 27.12.2010
-8
branko je napisao/la:Bećarina pusta je napisao/la: I jasno, krivo ga spoji i bojler grune i ode kvragu. Ajd u kola pa po novi bojler i majstora da ga ugradi.![]()
Zato paore pamet u glavu da ti se iz nje nebi zapušilo.![]()
jel je grunul odmah ili nakon sto je zagrijal vodu , jer ovak kako si ti opisao najvjerojatnije je preskocio termostat.
zahvaljujuci takvom mestru sam ja dobio prvi švas aparat, veli pajdo izgorel je, uzmi si ga i popravi ako se isplati. jer veli kad ukljucim ne radi i drma a ako okrenem utikac onda radi ali drma po cijeloj zgradi (stara zgrada i uzemljenje je bilo izvedeno prek vodovodne instalacije) . on strucnjak ga je spojio tak da je uzemljenje i jedna od zica za napajanje bilo spojeno na salter a druga zica od napajanja na šasiju . taj aparat radi kod mene vise od deset g. drugi njegov slucaj je bio kad je u prekidacu za svjetlo fazu spojio na jednu stranu a nulu na drugu stranu prekidaca i veli one meni "ee koje je to svjetlo bio ali ne od zarulje vec od saltera"![]()
![]()
Ma grunio je odma.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 2 / 2.