Plugovi
Stranica 38 / 67. • Share •
Stranica 38 / 67. •
1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 52 ... 67 
Re: Plugovi
taki plug košta puno para
stjepan- Broj postova: 140
Registriran: 06.07.2009
0
ali nemaš nikakvih problema....

case- Broj postova: 1265
God: 21
Zanimanje: student
Registriran: 10.02.2010
1
→→→: VIŠE
možda radije malo problema ali te pare u sadašnje vrijeme nedam za plug nemožeš iz zemlje izvuć čistu nulu a kamoli priuštiti neki plug od 5 tisuća eura
0
taj sipov 4br za 2000€ mislim da nešto nije u redu jer se prodaje jedno 6 mj, ali tko zna

kreso- Broj postova: 1997
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
22
kakvoga ja prodajem sovjega pa traži drugoga marku...
na njuškalu broj oglasa 964817
na njuškalu broj oglasa 964817

1
nije loš taj tvoj plug ali ovaj sip mi je zapo za oko gadno izgleda da ću ponjega pa ćemo vidjet šta je plug je mlad dobro izgleda prodat će se ako nebude valjo ovdje u našim zemljama kažem ti ne zanimaju me ti strani polovni plugovi za njegov jedan lemeš kupim za sipa 4 lemeša ili olta ako to nebude radilo ići će olt neki noviji u dvorište a pare nedam za noviji zapadni stroj radije meti na banku i uzmi kamate imaš više nego ulagat u željezo
0
a je a neznam ja bi svojega prodao a nije neka ni cijena... ja bi khuna...

1
case je napisao/la:evo opet slika iz oranja....
plug je talijanski bar mislim ermo a radi čuda, nema problema dali je ilovaća ili pjesak a kako se kaže " jede malu djacu" odličan plug... samo je promašaj s crtalima bio pa smo prepravili kao na voogelu... cijena im nije visoka...

1
dobar plug koliko se može vidjeti samo ja bi probo ovu kombinaciju pa ako nebude išlo uzet ću nešta drugo zašto kuna radio sam ja s kunom vario 4x14 dosta je težak za vuć naspram recimo vogela a i vogel mi ljepše ore
0
plug je stigo u dvorište čini se ok
0
Evo kako se okrece gassner mehanicki okretac:
nema da zataji,okrece se do "kraja"...
nema da zataji,okrece se do "kraja"...
Pa to radi kao švicarski sat 

pingo- Broj postova: 4920
1
heeh ,da..
Imam taj plug jako dugo i prije mu nije radilo okretanje jer je jedna opruga bila puknita,jucer smo to ustimali i stvarno se okrece odlicno...
To je morao biti jeben mozak da smisli da se plug svaki put okrene.
Nema crijeva i pizdarija nego automatsko okretanje,kada ga dignes do "kraja" toplink stisne okidas i plug se okrene,,,
svabo je svabo.
Kada sam kupio mf-a onda odmah sam usput kupio i onog lemkena kojeg imam,bile daske potrosene ,lemesi (ma kakvi lemesi), i nisam ga puno platio....Isto je mehanicki oretac.
E onda nove daske,lemesi i ori ...
Od 100okretaja zataji 2-3puta,tj moras ponovo pustiti pa opet okiniti da se okrene.
Sve u svemu zadovoljan sa tim izumima,iako nekada mi dode da bi kupio neki sa hidraulikom,ali mislim da nema potrebe dok nebude viska para a to ce biti nikada..
Imam taj plug jako dugo i prije mu nije radilo okretanje jer je jedna opruga bila puknita,jucer smo to ustimali i stvarno se okrece odlicno...
To je morao biti jeben mozak da smisli da se plug svaki put okrene.
Nema crijeva i pizdarija nego automatsko okretanje,kada ga dignes do "kraja" toplink stisne okidas i plug se okrene,,,
svabo je svabo.
Kada sam kupio mf-a onda odmah sam usput kupio i onog lemkena kojeg imam,bile daske potrosene ,lemesi (ma kakvi lemesi), i nisam ga puno platio....Isto je mehanicki oretac.
E onda nove daske,lemesi i ori ...
Od 100okretaja zataji 2-3puta,tj moras ponovo pustiti pa opet okiniti da se okrene.
Sve u svemu zadovoljan sa tim izumima,iako nekada mi dode da bi kupio neki sa hidraulikom,ali mislim da nema potrebe dok nebude viska para a to ce biti nikada..
stjepan je napisao/la:plug je stigo u dvorište čini se ok
da malo poslikaj

kreso- Broj postova: 1997
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
22
Imam jedno pitanje: Dali je Landsberg servo II štelajući ?

Kile- Broj postova: 796
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
1
Stranica 38 / 67. •
1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 52 ... 67 
Stranica 38 / 67.