Laci-luc
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Laci-luc
Kako i prilići u kulturnom svijetu da se prvo osoba predstavi, tako evo par riječi i o meni
Zovem se Ivica i imam 33godine
Po struci sam Krajobrazni arhitekt i bavim se projektiranjem, izvedbom i održavanjem otvorenih prostora (vrtova, parkova itd)
Krečem u realizaciju svog priručnog malog rasadnika bilja kojeg najviše koristim….
Još se bavim raznim eventima (koncerti ,festivali)
Za početak eto toliko.
Zovem se Ivica i imam 33godine
Po struci sam Krajobrazni arhitekt i bavim se projektiranjem, izvedbom i održavanjem otvorenih prostora (vrtova, parkova itd)
Krečem u realizaciju svog priručnog malog rasadnika bilja kojeg najviše koristim….
Još se bavim raznim eventima (koncerti ,festivali)
Za početak eto toliko.
Laci-luc- Broj postova: 4
Registriran: 22.02.2011
0

IVAN.14.- Broj postova: 915
God: 18
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 16.02.2011
6
→→→: VIŠE
-

Re: Laci-luc
pozdrav i dobro došao
imaš vrlo interesantno zanimanje,nadam se da uživaš u tom poslu

jozef- Broj postova: 119
Registriran: 27.01.2011
0

Landpower165tdi- Broj postova: 1539
God: 25
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 01.01.2011
15
Hvala svima na dobrodošlici
da poso je ljep mada zna biti i iscrpljujuće naporan al to ovisi o onom ko te angažira da mu urediš vrt
jozef je napisao/la:pozdrav i dobro došao![]()
da poso je ljep mada zna biti i iscrpljujuće naporan al to ovisi o onom ko te angažira da mu urediš vrt
0
Laci-luc je napisao/la:Hvala svima na dobrodošlicijozef je napisao/la:pozdrav i dobro došao![]()
hehe,potpuno te razumijem,posao može biti vrlo naporan,svi ljudi imaju svoje želje i željice,ali to košta pa se može dobro naplatit

0
jozef je napisao/la:Laci-luc je napisao/la:Hvala svima na dobrodošlicijozef je napisao/la:pozdrav i dobro došao![]()
hehe,potpuno te razumijem,posao može biti vrlo naporan,svi ljudi imaju svoje želje i željice,ali to košta pa se može dobro naplatit![]()
Pa u zagrebu sadiš maslinu od cca 70god i još oce da mu daš garanciju da bude preživila zimu
0
na ovo sam ostao bez teksta,neznam kaj bi mu ja reko na to,vjerovatno bi ga poslal u rodni kraj(P.M.)

0
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Stranica 1 / 2.