Kunići
Stranica 1 / 5. • Share •
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5 
Kunići
Evo neke dvije prastare slike zekoslava a šaljem h samo zato što su danas dobili novi dom
[You must be registered and logged in to see this image.]
Evo njihove nove kuće , kupljena u MioAgrostroju a vidi se i cijena jer ipak je sa kvalitetnim mobaćom slikano
... skoro
PS. možda da admin prebaci ovaj post u neku novu temu jer ja nisam znao da li su kunići stoka ili ne pa da ih stavim pod stočarstvo ?
Evo njihove nove kuće , kupljena u MioAgrostroju a vidi se i cijena jer ipak je sa kvalitetnim mobaćom slikano
PS. možda da admin prebaci ovaj post u neku novu temu jer ja nisam znao da li su kunići stoka ili ne pa da ih stavim pod stočarstvo ?

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
Re: Kunići
A ja mislio da si ti ratar
ocito sam te sa nekim zamjenio
Ili je gazda mobaca nesto naucio
(ako se za vlasnika traktora moze reci gazda, zasto onda i za vlasnika mobaca ne reci isto)
je sa kvalitetnim mobaćom slikano
Ili je gazda mobaca nesto naucio

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
zvona je napisao/la:Ti si moram ti jako lud,pa šta če njima takvi objekti.To je bacanje novaca,
A da sam im nešto sklepao od letava opet ih moram kupiti i utrošiti po koji čavao kao i svoje vrijeme , ne ?
Ovo su mi ljudi dovezli u dvorište i istog trena je spremno za korištenje . Nego daj ti meni reci da li su kunići stoka ili ne ?

1
Ma mogu biti ipak i za njih postoje farme i farmski uzgoj.A znate da postoje i farme golubova.Koja je cijena tih kaveza i dimenzije.
Gost- Gost
zvona je napisao/la:Ma mogu biti ipak i za njih postoje farme i farmski uzgoj.A znate da postoje i farme golubova.Koja je cijena tih kaveza i dimenzije.
Pa pogledaj sliku , sve se vidi

1
zvona je napisao/la:ja vidim kojih je dimenzija a i pito sam cijenu
HAHAHA ... ej zvona nisam se ovako dugo već nasmijao
Odgovor je isti kao i prošli puta

1
zakaj je na svakoj gajbi drugacija cijena?

Matias- Broj postova: 237
God: 29
Zanimanje: strojarski tehnicar-serviser gradjevinske mehanizacije
Registriran: 03.04.2008
0
Ma ništa zato , znaš da meni nije problem napisati koje slovo na forumu . Naravno da sam ti mogao odgovotiri ali baš nekako nisam htio
Tu se zapravo radi o dva različita kaveza . Onaj gornji kavez je za jednog zeca ( recimo ) a donji je podjeljen po sredini pregradom i ima dvije hranilice i pojilice stoga im je i cijena različita . Pregrada po sredini služi i kao hranilica za sijeno ili travu . I gornji kavez ima tu hranilicu za travu , vidi se na podu da ima jedna žica što ide u polukrug ... ona se montira na jedan zid i u nju staje trava . Sve u svemu zgodno ALL IN ONE rješenje koje mi je trebalo . Ta razlika između kaveza je odgovor i na to zašto imaju različite cijene .
Pazi ovo , mali pas stane također u kavez ... naravno prvo zeca treba izvaditi van
Pazi ovo , mali pas stane također u kavez ... naravno prvo zeca treba izvaditi van

1
hvala na detaljnom objasnjenju,a pazi da te prijatelji zivotinja ne napadaju zato kaj si peseka del u gajbu

0
Matias je napisao/la:hvala na detaljnom objasnjenju,a pazi da te prijatelji zivotinja ne napadaju zato kaj si peseka del u gajbu
Zar ne smijem to raditi ? To je bio test . Odmah sam ga izvadio van .

1
Pitaj onog Luku Omana il kak se vec zove, e da moj pesek bi tu gajbu pojel da ga stavim nutra.

0
hehe,Omana na faxu ne smiješ ni spomenuti,već te netko prikolje..zna često dolaziti,mulac jedan,nema pametnijeg posla... :P
inače vidim da pinga muči da li su kunići stoka ili ne?naravno da jesu,samo što se drže u kavezima,a ne na paši ili u štalama kao 'ostala' stoka...
inače vidim da pinga muči da li su kunići stoka ili ne?naravno da jesu,samo što se drže u kavezima,a ne na paši ili u štalama kao 'ostala' stoka...

abrkili- Broj postova: 1274
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
4
→→→: VIŠE -

Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5 
Stranica 1 / 5.