kome prodajete telad?
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: kome prodajete telad?
Gdije vidiš da san napisao da je žensko tele u pitanju .Žensko tele nisam proda u nazad 4 godinezetor proxima je napisao/la:žensko?? to nije puno novacaO.P.G.KOVAČ je napisao/la:Danas otišlo jedno staro 10 dana ,simentalc za 220 eura![]()
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 991
God: 39
Registriran: 04.10.2008
13
nikad nisam prodala ni jedno žensko tele, a muški uvijek idu za 25kn/kg simentalci, a holstein 10-20 dana staro 800-1000kn.

JACA- Broj postova: 252
God: 19
Registriran: 27.12.2010
-8
→→→: VIŠE
kod mene dolazi danas promdes po dva muska svaki 1000 kn+pdv
samo novci na racun buju dosli za 12 mj
samo novci na racun buju dosli za 12 mj

5510- Broj postova: 258
Registriran: 27.10.2010
3
Nikada ne dozvoljavam odlazak blaga ( jer to je moje blago) iz mog dvorišta bez potpune isplate.
Isplata može gotovinski preko blagajne ili uplata na žiroraćun, ako ide na žiroraćun onda tražim polog koji nakon uplate vraćam.
Isplata može gotovinski preko blagajne ili uplata na žiroraćun, ako ide na žiroraćun onda tražim polog koji nakon uplate vraćam.

JACA- Broj postova: 252
Registriran: 27.12.2010
-8
I ja isto tako odradim daj polog pa kad novci sjednu na račun dođi po svoje Nikom ja više ne vjerujem.JACA je napisao/la:Nikada ne dozvoljavam odlazak blaga ( jer to je moje blago) iz mog dvorišta bez potpune isplate.
Ero 1- Broj postova: 230
Registriran: 07.08.2010
3
na zadnjem babogredskom vašaru sam prodao simentalc, loše i šepavo žensko tele (za klanje) i muškog od 2 mj po 23,5 kn/kg zajedno, evo sad vidim da mi je na račun sjela uplata
(odkako sam u pdv stoku sam prodavao Lajteru iz Ilače i Jažiću iz Imotskog i zasad nije bilo nikakvih problema glede isplate)
(odkako sam u pdv stoku sam prodavao Lajteru iz Ilače i Jažiću iz Imotskog i zasad nije bilo nikakvih problema glede isplate)

paor- Admin

- Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

proslu godinu je bilo neko sranje pa smo morali rijesavati krave za 2,60 cini mi se (znam da je između 2 i 3 kune) cisto meso bez kosti. dvije ili tri krave smo morali tak rijesiti. isle na prislino klanje u ivanec u klaonicu. jos su nas tam jeb... da neceju uzeti. a jedan tip iz sela dopi.... mu i sve odpeljao u ivanec. cini mi se nekih pet komada krava dobio niti 5000kn

5510- Broj postova: 258
Registriran: 27.10.2010
3
zetor proxima je napisao/la:ja prodajem lokalnim tovljačima bikova muške teliće stare oko 2 tjedna.... ,,, i usput ako neko prodaje ženske teliće stare 10-20 dana kupujem pa se možemo dogovorit
jel imaš jednog simentalca za prodat i jel znate ko ima?
torpedo9006- Broj postova: 143
God: 25
Zanimanje: mehaničar
Registriran: 31.01.2011
1
torpedo9006 je napisao/la:zetor proxima je napisao/la:ja prodajem lokalnim tovljačima bikova muške teliće stare oko 2 tjedna.... ,,, i usput ako neko prodaje ženske teliće stare 10-20 dana kupujem pa se možemo dogovorit
jel imaš jednog simentalca za prodat i jel znate ko ima?
ee imam 2 za prodat muška simentalca, ajd da se čujemo na pp

zetor proxima- Broj postova: 225
Registriran: 25.01.2010
1
Ero 1 je napisao/la:I ja isto tako odradim daj polog pa kad novci sjednu na račun dođi po svoje Nikom ja više ne vjerujem.JACA je napisao/la:Nikada ne dozvoljavam odlazak blaga ( jer to je moje blago) iz mog dvorišta bez potpune isplate.
Dobro staro solarno placanje. Svaka cast kad uspjevate.

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
POZDRAV STOČARI . TKO KUPUJE...
ponovi pitanje malim slovima
edit by paor
ponovi pitanje malim slovima
edit by paor
jandric200- Broj postova: 24
Registriran: 10.02.2011
0
[quote="jandric200"]POZDRAV STOČARI . TKO KUPUJE...
šta imaš za prodaješ? ak je muški simentalci stari dva tri tjedna kupujem ja.Ak imaš šta ajd da se čujemo preko P.P.
šta imaš za prodaješ? ak je muški simentalci stari dva tri tjedna kupujem ja.Ak imaš šta ajd da se čujemo preko P.P.
torpedo9006- Broj postova: 143
God: 25
Zanimanje: mehaničar
Registriran: 31.01.2011
1
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» kome prodajete telad?
» Boksovi za telad
» kupujem telad ili krave simentalske pasmine
» mlijeko i ptice
» zakonske odredbe