Prodavanje zemlje strancima iz EU.
Stranica 9 / 9. • Share •
Stranica 9 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cijena zemlje kada uđemo u EU biti će?
Re: Prodavanje zemlje strancima iz EU.
a cuj, hektar povrca ili voca bi morao toliko dati

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
→→→: VIŠE
JACA je napisao/la:knjigovođa mi je užas, zato i znam puno! .
kolko para, tolko muzike ..

sunčana- Broj postova: 947
God: 46
Zanimanje: knjigovodstvo
Registriran: 06.10.2008
1
nekada se i za puno para dobije malo muzike.......

Fidelito- Broj postova: 2692
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
a ovisi i o ukusu

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
→→→: VIŠE
Nakon poraza Turske Vojske pod Bečom , protjerano je pola stanovništva Slavonije islamske vjere ! Budući da Beč nije imao dovoljno kršćana u Bosni i današnjoj Hrvatskoj , kolonizirali su Slavoniju sa strancima , prvenstveno Nijemcima , koji su većinom protjerani pri kraju Drugog rata ! U Slavoniji , kupnjom bivših kombinata , stranci mogu doći i u kontrolom nad zemljom ! Da li će tada zapošljavati svoje zemljake , a Slavonci postati Aboridžini ? Ja sam da rsčistimo sa Saborom putem referenduma , te da Hrvati kupe ili dobiju državnu zemlju u zakup do 40 g! Svoju zemlju strancu neću Prodati !!
Đuro Japarić- Broj postova: 146
Registriran: 17.02.2012
0
Mislim da je ovo pitanje već odavno riješeno, možemo raspravljati o tome ali to u principu neće polučiti nikakvog praktičnog učinka. Ima i jedna dobra poslovica koja bi išla uz ovu temu sada, ali nije za javno objavljivanje na forumu.

Fidelito- Broj postova: 2692
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
ja bih to riješio tako da samo fizičke strane osobe mogu kupiti zemlju i recimo max 10 ha i samo u općini u kojoj će živjeti sljedečih 50 godina!

mačor- Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
9
Sve za genge ,genge nizašto
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 991
God: 39
Registriran: 04.10.2008
13
Na Požeškoj županiji , gdje sam sređivao stanje za dio državne zemlje , u gruntovnici piše > Tereta nema > , problem je što su Mesić i Josipović potpisali neobvezujuće zakone za raspolaganje sa državnom zemljom , pa ni mi u Hrvatskoj ne možemo kupiti zemlju ? Da li su u Ministarstvu , to namjerno pisali ja ne znam ! Znao sam na prijemu kod Mesića da Zakon neće funkcionirati , jer nema represivne mjere ! Sada je bitno da u novom zakonu se napiše Zakon koji će se provoditi ! U temi Za ili Protiv , pišem za stručne pripreme i rješenje !Ako O. P. G . Kovač , želi kupiti zemlju na općini X , Dostavljate zahtjev općini za parcele koje Vas zanimaju ---općina u roku 7 dana dostavlja Komisiji za pripremu sastavljenu od kvalificiranih ljudi , a ne iz Općina koji ujutro popiju kavu , tračaju , pauza ---vjerujem da razumijete , molim Vas da obradite i stavite za ili protiv ! Pozdrav !
0
1. jedinica raspisuje natječaj....onda sve ostalo: otkup dokumentacije,prijava,ponuda....blablabla

mačor- Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
9
Pankretić je išao sa prijedlogom , da općine i gradovi mogu raspolagati sa zemljom pod uvjetom da naprave program raspolaganja na bazi podataka u katastru ! Do prošle godine 82 jedinice nisu napravile ni program ! 100su napravile ali do kraja 2011. nisu raspisale ni jedan natječaj ! U djelu jedinica dali su u zakup na ; 1, 5 , 10 ili 15 g ! Na takav način ne možete ništa planirati !Sada u zadnjim izmjenama , žele osnovati novu birokraciju zvanu Agencija , i kazniti one koji nisu raspisali ni jedan natječaj , da ne dobiju ništa novca od državne zemlje ! Ako neće raspisati natječaj , oni koji su već raspisali , možemo iz Bulajevićeve ; Bitka na Neretvi snimiti i pustiti pred općinama i gradovima ; Padaj silo i nepravdo ... Od 1999 . g. šetao sam da se sredi dokumentacija za natječaj za državnu zemlju !! Ja iznosim stanje na državnom nivou pri čemu ima općina koje su odradile posao ! Stručne poslove za Todorića , Grivičića i slične , radilo je Ministarstvo ! Iznio sam Vam sve .....daljnje raspravljati možemo sa onima koji će pisati prijedloge zakona , kako mora biti da bi to funkcioniralo ja znam ! Sada ni ministar nema represivne mjere prema lokalnoj vlasti !
0
Stranica 9 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics» Prodavanje zemlje strancima iz EU.
» Plodovi zemlje (tv)
» Kupovina zemlje
» Koliko je dovoljno zemlje obrađivati da se može od nje živijeti.
» Cijena zemlje
» Plodovi zemlje (tv)
» Kupovina zemlje
» Koliko je dovoljno zemlje obrađivati da se može od nje živijeti.
» Cijena zemlje
Stranica 9 / 9.