Papiri za traktor!

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Papiri za traktor!

Postaj by 21yes on 1/2/2011, 23:01

Jel zna netko ako traktor nema onu aluminijsku identifikacijsku pločicu na kučištu getribe (mjenjača), gdje piše model traktora, god. proizvodnje i ser. broj jel se takav može registrirat pod tu marku traktora, npr. IMT 539 ili mora na atest pa u rubrici marka vozila iako se radi o IMT 539 bi pisalo samogradnja i prijenos vlasništva takvog traktora bi bio moguč ukoliko bi vlasnik imao izjavu ovjerenu kod javnog bilježnika koju bi potpisala dva svjedoka da je on prvi vlasnik traktora. Jel ima veze kakve onaj broj ukucan na kučištu getribe kod nekih traktora, ne znam jel to imaju svi, mislim da se ti razni serijski brojevi po raznim dijelovima traktora, od motora, kučišta truba, poluosovina, kučišta mjenjača nigdje ne upisuju jer je to sve potrošni i zamjenjiv materijal na traktoru? Jel imao tko iskustva s takvim stvarima i kako napravit papire za takav traktor?

21yes

Broj postova: 287
Registriran: 06.09.2008
Like 6

[Vrh] Go down

Re: Papiri za traktor!

Postaj by 5510 on 1/2/2011, 23:38

mene je prije dvije godine zaustavio policajac. pola sata je trazio seriski broj jer namam plocice i na kraju je odustao Very Happy

5510

Broj postova: 258
Registriran: 27.10.2010
Like 3

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics