motokultivator

Stranica 1 / 8. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

motokultivator

Postaj by Karlito on 27/4/2008, 21:35

kupujem motokultivator!!

gorenje muta s strižnom kosom i frezom,po mogučnosti trebao bi i prikolicu!!!
8 ili 12 konjskih snaga
benzinac

ako znate ko prodaje neš takvo(može i imt motokultivator s navedenim priključcima)neka mi javi!!!

Karlito

Broj postova: 249
God: 16
Registriran: 27.04.2008
Like -2

[Vrh] Go down

Re: motokultivator

Postaj by paor on 27/4/2008, 21:41

http://www.oglasnik.hr/trazi/amn/rps/index.pl?slovo=0&trazi=pretrazi&q=gorenje+muta+&gdje=kategorija&cijenap=&cijenak=&valuta=1&sort=1

paor
Admin
Admin

Broj postova: 3047
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
Like 41

→→→: VIŠE

http://www.gospodarstvo-petricevic.hr/ http://www.youtube.com/user/mapetric?feature=mhee

[Vrh] Go down

Postaj by savoris on 29/4/2008, 21:06

imam ja mutu dizel bez prikljucaka ali sam u BiH tako da......

savoris

Broj postova: 128
God: 35
Zanimanje: svastar
Registriran: 05.04.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir on 29/4/2008, 22:59

Znam ja za strižnu kosu 1m za novi tip (Maestral ili Kosor). Samo najdi traktor i frezu.
Pogledaj pod održavanje, tam je bilo slika Mutine getribe.

Zvonimir

Broj postova: 2184
Registriran: 14.03.2008
Like 5

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir on 29/4/2008, 23:02

Inače, kaj ti je važnije kosilica ili freza? Kakav je teren?

Zvonimir

Like 5

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 30/4/2008, 11:47

pa sad.........muta bi bila mašina za obavljanje posliča na vrtu i u zagorju...............kod kuče bi frezala vri,a u zagorju kosila dvorište i livadu(dobra je tam trava pa mi treba i prikolica da ju vozim doma),i tamo bi isto frezala vrt..........ah sad kaj mi je bitnije......u vrtu u zagorju raste samo krumpir,a doma sve i svašta,a dvorište je dosta veliko i svo je u bregu i ne sviđa mi se kad tamo oko vikendice zaraste velika trava...........strižna kosa bi bila puno korisnija ali trebam i kosu i frezu........

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 30/4/2008, 11:57

bašp gledam po oglasima i prodaju puno mutinih motokulitivatora,ali prodaju samo s jednim priključkom(ili samo s frezom ili samo s kosilicom)
pa ak znate nekoga ko prodaje samo kosilicu samu ili samo frezu samu,neka mi javi!

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir on 30/4/2008, 12:24

Traži ova dva nova modela Maestral/Kosor.
Za košnju su ti bolji: imaju diferencijal,šperu i zasebne kočnice. I jednu transportnu brzinu, cca 15km/h za prikolicu.
No za veće nagibe i frezanje, Labinprogres Mondial je neusporedivo bolji

Zvonimir

Like 5

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 30/4/2008, 12:37

gle,ima i drugih dobrih motokultivatora............ali vidio sam ja svojeg susjeda u zagorju u akciji s mutom.............meni je vrt u zagorju na ravnom al je vočnjak i dvorište samo po bregu.........pozvo sam ja suseda da ja vidim kak to radi na mojem dvorištu,taj stroj freza savršeno,a s kosom ide u bilo koji breg,tako da oču baš mutu......a i mute su se proizvodile u našoj bivšoj yugoslaviji,a sve se u tadašnje proizvodilo vrlo dobro,a ne danas made in china.............trebam baš mutu s frezom i kosom,a prikolica ima još više tako da se za njih ne brinem........trebam baš motokultivator gorenje mutu s kosom i frezom..........

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir on 30/4/2008, 12:44

Taj stroj ti je za frezu puno lošiji od Mondial-a. Imal sam oba u isto vrijeme, pa mi, vjeruj, jer to znam. Naročito na nagibima jer ima samokočni puž, pa ti netrebaju kočnice(kojih Mondial niti nema).
No za košnju je Muta bolja, jer ima invertor i brži kardan, no za frezu baš nema snage.

Zvonimir

Like 5

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 30/4/2008, 19:25

pa za kosnju mi je mutica i bitnija..................vrt u zagorju a ni doma nije baš nešto velik,ali kad se več kupuje a ima se onda ču kupit i ne tako važnu frezu.........neda mi se na ruke sređivat vrt pa............

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir on 2/5/2008, 10:06

Ako kupiš traktor, koslilicu prodaje moj susjed. Bila je 130cm, a ja sam mu ju kratil na 100cm (takva je i moja). Inače je kak nova, i neće ba puno za nju.
Pogledaj kak moja izgleda OVDJE

Zvonimir

Like 5

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 6/5/2008, 17:09

znam da vas ne zanjima najvjerovatnije,ali kupio sam gorenje mutu.................sada sam ponosni vlasnik motokultivatora Gorenje Mute Universal od 8 ks...........imam i frezu,ali trebam još i strižnu kosu........a za prokolicu trebam samo napraviti rudo,imam več i prikolicu ali bez ruda Crying or Very sad
stroj koji sam kupio je star,i iz auspuha se dimi ko iz lokomotive,ali ide dosta dobro,freza odlično,kosu nemam pa neznam kak kosi,ali sve u svemu je vrlo dobra mašina
ali samo trebam strižnu kosu!!!!!!!

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir on 6/5/2008, 17:20

Ah, stari model...
Ne zaboravi da je tome smjer napred kao za kosilicu, tj. u smjeru kardana. Prikolicu vučeš sa strane motora, a frezaš u rikverc.
Fulal si, osim ak nije bilo zabadava.

Zvonimir

Like 5

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 6/5/2008, 17:25

ma skužio sam ja odmah kak se tu okreču ručke,u kakvom položaju voziš prikolicu i kosiš,a s koje frezaš...................a čuj,malo sam platio za takav dobar stroj(neču reč točnu civru,ali je mala).............bilo je i kosor i maestral motokultivatora,ali bogu iza nogu.......a ovu kaj sam kupio vozio sam se samo 50 min..........zvao sam jednoga kaj ima kosor s kosilicom,ali na bjelolasici..........baš mi se vozi do tam........ima se kosilica za ovakav model kakav sam kupio,ali ja bi to malo jeftinije,i naravno neču novu,nego rabljenu.....

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 8. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics