ARNO
Stranica 5 / 5. • Share •
Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Re: ARNO
Ma može sve , ali vidim da si blizo pa ako te zanima najbolje bi ti bilo doći pogledati , i tada ti mogu sve reći jer sam sve osim vijanja lima radio sam evo ono što trenutno imam na slici . pogled na pogon ,,,,,,,,,

i evo i nacrta kutije..........

i evo i nacrta kutije..........

ARNO- Broj postova: 216
God: 50
Registriran: 19.01.2011
3
→→→: VIŠE
Samo radi jer ima koristi od kalcifikacije , a za razbacivanje nema malih kalcifikatora , u ovaj mali od 1,5 m stane oko 500 kg što je za ferka ok ali bez bregova , onda ipak treba radi sigurnosti staviti manje ,,,
a ako imaš širokog a ne staviš puno onda ne radi dobro , jer on radi dobro samo kada oma materijala u spremniku
a ako imaš širokog a ne staviš puno onda ne radi dobro , jer on radi dobro samo kada oma materijala u spremniku 
3
znam ....rođak je nabavio 3m....ne sij a mu baš najbolje...i dogodilo se sranje...uzeo je zaštitu dolje te je išau sa rukavicama odštopavat te mu je donja osovina primila rukavicu te mu je namotala ruku oko donje osovine...da nije bilo mojeg prijatelja sad bi bio 2 m pod zemljom.....gornja osovina mu je udarala po glavi...na glavi ima 30 šavova na lijevoj ruci tri prijeloma ispod lakta a 5 cm niže od ramena kosti su mu zdrobljene......a moje je godište......

Tomek612- Broj postova: 376
God: 17
Zanimanje: poljoprivredni tehničar opći
Registriran: 11.11.2011
11
UFFF ,,, to je jako gadno , žao mi je što mu se dogodilo ali stvari se događaju , i kada stroj radi tu se ne prilazi !!!!!! ,,, ja nisam imao takvih problema , kod mene iscuri sve i curi dosta jednoliko na mislim 13 otvora , a 3 met. , to treba biti i veliki traktor koji to nosi !!!

3
[You must be registered and logged in to see this link.]
a jbg drugi put će paziti....new holland tl 90......ove šipke su mu tukle po glavi.....krvav je bio cijeli stroj....
a jbg drugi put će paziti....new holland tl 90......ove šipke su mu tukle po glavi.....krvav je bio cijeli stroj....

Tomek612- Broj postova: 376
God: 17
Zanimanje: poljoprivredni tehničar opći
Registriran: 11.11.2011
11
Gadno i za pomislit , nadam se da si i ti nešto naučio u tome ,,,,,,, a stroj u unutrašnjosti je kao i moj samo što je moja zaštitna mreža dublje pa se vreća može normalno parati da kalcifikat ne pada van , a ovdje je to problem ili pada van kada paraš vreču moraš za svaku vreču dobro paziti ,,,,,,,,,,,,, da ne rasipaš ,,,,,,,,,,,

3
e pozdrav prijatelju moj pa nađo te i na ovom forumu i mislim pa red je pozdravit prijatelja...........pozdrav iz garešnice

tomo522- Broj postova: 9
God: 45
Zanimanje: monter suhe gradnje
Registriran: 06.02.2012
0
tomo522 je napisao/la:e pozdrav prijatelju moj pa nađo te i na ovom forumu i mislim pa red je pozdravit prijatelja...........pozdrav iz garešnice![]()
Pozdrav i tebi , prijatelju a što češ kad nas ima svuda

3
Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.