ARNO
Stranica 1 / 5. • Share •
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5 
ARNO
POZDRAV !
Pošto već neko vrijeme pratim forum , a i sam volim pomalo eksperimentirati sa željezinjem i dosta vremena provoditi u ¨ VERŠTATU ¨ za svoju dušu evo nešto o meni.
Živim u Bjelovaru radim u poduzeću , a nakon toga sa svojom obitelji ( ocem, majkom,suprugom i dvjema kćerima trenutno studenticama ) se bavim i svaštarenjem to jest ratarstvom , povrtlarstvom, svinjogojstvom i eto naj novije kompjutersko forumaštvo ( prvi razred , rad i snalaženje ocjena +1 ) Od strojeva imam IMT 539 1990 g ( malo ušminkan ) Tomo Vinković 822 (dvocilindrični Rugerini ) dvije freze Goldoni ( benzin i dizel ) te nešto standardnih ( plug jednobrazni i dvobrazni IMT , drljače trokrilne , šprica KŽK 320 l sjetvo spremać 1,8m , freza TV , prikolica kikinda kiperica 3t (zračne kočnice , kiper i samo izrada stranica ) , TV 1,5 t ( dorađene zračne kočnice ) ) i vanstandardnih priključaka to jest iz moga verštata ( ralica ( za IMT i TV ) , ogrtač i crtač redova za povrće , podrivač do 0,7 m ali ne sa IMT (podkapać hrena , mrkve i kopać ( kanala ili graba u kulturama ) ) , kalcifikator 1,5m , valjak , roto kosa , ravnjač (brazde i krtovinjaca ) , rasipač umjetnog gnojiva za redove , elevator 3m za kominjač , rama 539 za tehnički , šprica 50 l na kompresor traktorski (za voće i povrće ) , razni nosači obaveznog trokuta , i trenutno u planu ili izradi bušač rupa , škare za drvo ( oblice ) , podrivač ( za IMT i TV ) ukupne širine 0,8 m do 3 noža i dubine do 0,4 m.
Eto to bi bilo o meni malo sam se puno raspisao kao što vidite i sam volim malo eksperimentirati rađe nego KUPOVATI . Da ne ispadne da samo želim pokupiti pamet ,ako nekome mogu pomoći rado ću to učiniti .
Poseban pozdrav svim borcima INOVATORIMA .
PS Ukoliko nekoga nešto zanima u SLICI javite pa ćemo pokušati staviti
Pošto već neko vrijeme pratim forum , a i sam volim pomalo eksperimentirati sa željezinjem i dosta vremena provoditi u ¨ VERŠTATU ¨ za svoju dušu evo nešto o meni.
Živim u Bjelovaru radim u poduzeću , a nakon toga sa svojom obitelji ( ocem, majkom,suprugom i dvjema kćerima trenutno studenticama ) se bavim i svaštarenjem to jest ratarstvom , povrtlarstvom, svinjogojstvom i eto naj novije kompjutersko forumaštvo ( prvi razred , rad i snalaženje ocjena +1 ) Od strojeva imam IMT 539 1990 g ( malo ušminkan ) Tomo Vinković 822 (dvocilindrični Rugerini ) dvije freze Goldoni ( benzin i dizel ) te nešto standardnih ( plug jednobrazni i dvobrazni IMT , drljače trokrilne , šprica KŽK 320 l sjetvo spremać 1,8m , freza TV , prikolica kikinda kiperica 3t (zračne kočnice , kiper i samo izrada stranica ) , TV 1,5 t ( dorađene zračne kočnice ) ) i vanstandardnih priključaka to jest iz moga verštata ( ralica ( za IMT i TV ) , ogrtač i crtač redova za povrće , podrivač do 0,7 m ali ne sa IMT (podkapać hrena , mrkve i kopać ( kanala ili graba u kulturama ) ) , kalcifikator 1,5m , valjak , roto kosa , ravnjač (brazde i krtovinjaca ) , rasipač umjetnog gnojiva za redove , elevator 3m za kominjač , rama 539 za tehnički , šprica 50 l na kompresor traktorski (za voće i povrće ) , razni nosači obaveznog trokuta , i trenutno u planu ili izradi bušač rupa , škare za drvo ( oblice ) , podrivač ( za IMT i TV ) ukupne širine 0,8 m do 3 noža i dubine do 0,4 m.
Eto to bi bilo o meni malo sam se puno raspisao kao što vidite i sam volim malo eksperimentirati rađe nego KUPOVATI . Da ne ispadne da samo želim pokupiti pamet ,ako nekome mogu pomoći rado ću to učiniti .
Poseban pozdrav svim borcima INOVATORIMA .
PS Ukoliko nekoga nešto zanima u SLICI javite pa ćemo pokušati staviti

ARNO- Broj postova: 216
God: 50
Registriran: 19.01.2011
3
→→→: VIŠE
Re: ARNO
dobrodosao 
vidim puno zanimljivih stvari si radio
prvo sto mi zapleo za oko je šprica 50 l na kompresor traktorski (za voće i povrće ) ... bas bi me zanimalo kako to izgleda.Ja za sada sve svoje ljesnjakice uspijem pospricati sa ledjnom od 20 litara a pretpostavljam
da je lakse kad duplo vecu nosi traktor
Slikica?
vidim puno zanimljivih stvari si radio

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
PROBLEM SLIKE SU SLIKANE PREVELIKE REZOLUCIJE AKO NEŠTO NIJE JASNO PITAJ PA ĆU SLIKNUTI PONOVO (ovo je slikano ranije ) STVAR JE JEDNOSTAVNA SAMO TREBA POPITI PIVO

ARNO- Broj postova: 216
God: 50
Registriran: 19.01.2011
3
heej :)genijalno jednostavno ... ventil za spojiti kompresor i ventil za crijevo sprice ... ako sam dobro shvatio ... jeli nuzno mora biti metalna bacva? Sa plasticnom to nije moguce napraviti? Manometar nije nuzan? Koliki moze bit spremnik/bacva litara uzevsi u obzir IMT539 kompresor od 5Pa?
Jedino ne kuzim funkciju ovih usiju na nosacu?
Za objesiti vrecicu sa pivom?
Jedino ne kuzim funkciju ovih usiju na nosacu?

Za objesiti vrecicu sa pivom?

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5 
Stranica 1 / 5.