John Deere steker za svjetlo ?
Stranica 1 / 1. • Share •
John Deere steker za svjetlo ?
Daklem, kupio sam novo zadnje svjetlo za traktor i sad vidim da bi tu trebalo ici neko leziste za zarulju i onda to sve skupa se zavrne u svjetlo. Jel ima nesto takvoga od auta ili bilo cega da ne moram kupovat u JD posto kosta vise od samog svjetla ? Dakle, neki univerzalni komad pa ce majstor to sve spojit kako treba.

SteveO- Broj postova: 622
Registriran: 28.08.2009
5
Re: John Deere steker za svjetlo ?
Kupi novo grlo, burgijanje sa strujom je skup sport i opet ćeš imat problema da zadihtaš ulaz u lampu da neulazi prašina voda... sto sranja. Kolko to grlo košta majku mu njegovu? Kako to da te u trgovini nisu upozorili da treba grlo? I šta ti je sa starim, jel nepaše u novu lampu?
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Ma duga prica, sad su druga svjetla, ta grla oba su 500 kn a to mi puno za komad kabla...

5
SteveO je napisao/la:Ma duga prica, sad su druga svjetla, ta grla oba su 500 kn a to mi puno za komad kabla...
Čuj kad imaš traktor te marke i te vrijednosti (predpostavljam da tražiš za 8-icu) onda trebaš znat da trebaš dobro izvalit šlajbok kad ga oćeš malo doterat il servisirat. I 500 kn nije neka opasna cifra, ako su lampe orginal, a ne one sa koridora koje izblijede čim u žetvi dva put odeš na njivu, pa onda još moraš gledat kolko ćeš dugo držat kočaljku na raskršću da ti sijalica neotopi cjelu lampu...
20
Haha, pa original su al sam sad skuzio da moram i kabel kupit pa sam popizdio 

5
Jaoo, onda meni netko kaže nisu skupi djelovi. Ma jok nisu.

zrine89- Admin

- Broj postova: 3674
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
SteveO je napisao/la:Haha, pa original su al sam sad skuzio da moram i kabel kupit pa sam popizdio
Neka se živcirat, kad ih budeš kupio pa ugradio i vidio kako to sve fino blišti onda ti neće bit žao tih 500 hrvatskih životinja.
20
Pa u pravu si vjerojatno
Al i moram cekat, mislio sam da postoji tako neki steker za druge lampe ali ocito ne postoji, plati pa se klati 

5
Similar topics» JOHN DEERE
» John Deere steker za svjetlo ?
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
» John Deere steker za svjetlo ?
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» john deere 7530 premium
Stranica 1 / 1.