Očevidnik za korisnike sredstava za zaštitu bilja 5 3 6

Očevidnik za korisnike sredstava za zaštitu bilja

Stranica 7 / 9. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Očevidnik za korisnike sredstava za zaštitu bilja

Postaj by deere power on 23/5/2011, 21:04

CIAK se zove firma u os koja to skuplja, trebali su ic i po selima skupljat samo ne znak ko to organizira

deere power

Broj postova: 3789
God: 27
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 30.12.2008
Like 13

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by pege25 on 23/5/2011, 21:18

E baš tako DP ta firma dođe po isti ili ti sam tamo odvezeš i oni ti daju papir s kojim si ako hočeš obrišeš rit Very Happy ili priložiš uz kvalitetno i točno ispunjen ev.list i onda nemaš brige za kaznu Cool

E tako neznalice jedne Wink sada ste zahvaljujuči pijancu pege-u pametniji za još jednu informaciju Laughing

pege25

Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
Like 62

[Vrh] Go down

Postaj by stanar on 23/5/2011, 21:22

ma neka oni idu u pm i oni i evidencijski list i tko ga izmisli zar im nije dosta da se upiše litraža ili gramaža ili kilaža neku noć sam se jebavo sa tim do pola jedan u noći a danas sam opet špricao soju i žito i izgorio ko vrag u paklu i pan mi se prigrijao i sad bi ja to opet trebao pisati a nemože mi ni stati sve što trbam napisati u taj jebeni obrazac nema više mjesta wc

stanar

Broj postova: 58
God: 42
Registriran: 17.03.2011
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by pege25 on 23/5/2011, 21:28

A pazi sad affraid
Navodno se trebaju skupljati i vreče od gnojiva ,a tako če biti i sa otpadom rabljenog ulja za sve čemo morati imati posebne spremnike za odlaganje tvz opasnog otpada i za isto voditi evidenciju... Cool

Tako falk živio tvoj avatar Laughing

pege25

Like 62

[Vrh] Go down

Postaj by tomi93 on 23/5/2011, 21:45

U mom kraju se počela organizirati predavanja na temu eu i sustavima poticaja u istoj, pa sam zamijetio jednu zanimljivu stavku: sve ove radnje što je pege naveo se u eu vrše iz jednog razloga a to je dodatni poticaj koji se dobiva na ime održive poljoprivede.
Znači, pege preda 20 litara starog ulja, nekoliko stotina vreća umetnjaka, boce pesticida... i zajedno sa redovnim poticajima dobiva i bonus poticaje(pa se i novi 6930 ne ćini daleko Wink ), naravno uz sve to je vezana hrpa papirologije i ograničenja, tipa unos N po površini, korištenje pesticida...

Dali je to tako, živi bili pa vidjeli...

tomi93

Broj postova: 1026
God: 19
Zanimanje: poljoprivrednik-študent
Registriran: 28.02.2011
Like 11

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by paor on 23/5/2011, 22:01

pege ne plaši narod, to još nije u obaveznoj uporabi, a biti će obavezan danom stupanja u eu kao dio sustava dobre polj. prakse

još dosta pravilnika ima da se donese da ovo zaživi, primjer: lokalna samouprava mora odrediti koncesionara za prikupljanje otpada sa kojim sve lokalne poljoapoteke moraju imati partnerske obaveze itd....uglavnom, ne moraš 50 km voziti otpad na zbrinjavanje, kao npr. ja u Stare Jankovce (bogu iza nogu Very Happy )

paor
Admin
Admin

Broj postova: 3047
God: 47
Registriran: 09.03.2008
Like 41

http://www.gospodarstvo-petricevic.hr/ http://www.youtube.com/user/mapetric?feature=mhee

[Vrh] Go down

Postaj by paor on 23/5/2011, 22:03

stanar je napisao/la:ma neka oni idu u pm i oni i evidencijski list i tko ga izmisli zar im nije dosta da se upiše litraža ili gramaža ili kilaža neku noć sam se jebavo sa tim do pola jedan u noći a danas sam opet špricao soju i žito i izgorio ko vrag u paklu i pan mi se prigrijao i sad bi ja to opet trebao pisati a nemože mi ni stati sve što trbam napisati u taj jebeni obrazac nema više mjesta wc

nemoj to pisati na papir, nego na obrazac u Wordu, puno je jednostavnije, printaš prema potrebi ili nahođenju

paor
Admin
Admin

Like 41

http://www.gospodarstvo-petricevic.hr/ http://www.youtube.com/user/mapetric?feature=mhee

[Vrh] Go down

Postaj by deere power on 23/5/2011, 22:06

tako je, ispunis i ostavis na kompu, kad dodje inspekcija pokazes mu sve i nek vide kako smo svi pametni Cool vjerovatno pametniji od inspektora al sta ces to nema veze

al nebi me cudilo da kad dodju da kazu d amora bit isprintano i sta ja znam, u nekih 6 primjeraka Very Happy

deere power

Broj postova: 3789
God: 27
Registriran: 30.12.2008
Like 13

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by pege25 on 23/5/2011, 22:16

Evo paore sutra zovem rođu inspektora Very Happy ,pa bumo videli ko je u pravu ti ili ja Very Happy
Taj zakon je na snazi i mora se provoditi od 01.01 2011g baš onako kako sam naveo,e sada ko voli nek izvoli ,nemojte mi samo poslje reči da vas nisam upozorio Wink
Jel pazi bez istog evidenciski list nema smisla ,jer se u isti može uvesti što god želiš,ipak ovako ako imaš potvrdu predane ambalaže koja se podudara s onim navedenim u istom ,onda i ima smisla ova evidencija u suprotnom je ista nevažeča...i naravno mošaš imati račun za isto..

Velike firme več to rade ,a neke su i imale kontrolu tako sutra ču imati točnu i istinitu informaciju dali je obavezni ili ne ,ali se bojim da je ovo istinito nažalost.

Zadnja promjena: pege25; 23/5/2011, 22:29; ukupno mijenjano 1 put.

pege25

Like 62

[Vrh] Go down

Postaj by Tošo on 23/5/2011, 22:20

Neki dan je bio kod mene inspektor,i napisao mi zapisnik o vođenju,ja sam pisao ali nisam sve ispunio i kao nisam znao izračunati aktivne tvari pa da pitam njega.Ništa nije bilo čovek je bio normalan malo mi je objasnio i popili po piće i ošo.A ovo sam hteo da kažem mora se evidencija voditi(trebalo je još za prošlu godinu ali su progledali kroz prste) i rekao mi je da se moraju te liste čuvati 5 godina jer ako on dođe u inspekciju kroz 2-3 god. ima pravo zatražiti da vidi evidenciski list iz te i te god. u nazad.

Tošo

Broj postova: 493
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
Like 3

[Vrh] Go down

Postaj by Tošo on 23/5/2011, 22:23

Slavonac je napisao/la:Neki dan je bio kod mene inspektor,i napisao mi zapisnik o vođenju,ja sam pisao ali nisam sve ispunio i kao nisam znao izračunati aktivne tvari pa da pitam njega.Ništa nije bilo čovek je bio normalan malo mi je objasnio i popili po piće i ošo.A ovo sam hteo da kažem mora se evidencija voditi(trebalo je još za prošlu godinu ali su progledali kroz prste) i rekao mi je da se moraju te liste čuvati 5 godina jer ako on dođe u inspekciju kroz 2-3 god. ima pravo zatražiti da vidi evidenciski list iz te i te god. u nazad.

Da i zaboravio sam napisati,rekao mi je da će priznati ako se piše na kompjuter i on kaže da je lakše i preglednije.

Tošo

Broj postova: 493
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
Like 3

[Vrh] Go down

Postaj by paor on 23/5/2011, 22:25

po zakonu si obavezan postupiti po uputi na ambalaži

[You must be registered and logged in to see this image.]

paor
Admin
Admin

Like 41

[Vrh] Go down

Postaj by stanar on 21/6/2011, 23:16

HPK Preporuke: Obavijest voćarima i maslinarima, vinogradarima, ratarima/ostalo
21.06.2011. Vukovarsko-srijemska županija
Obavijest voćarima i maslinarima, vinogradarima, ratarima/ostalo
Obavijest poljoprivrednicima!

Obavjestavaju se poljoprivredni proizvođači(korisnici poticaja) sa područja Vukovarsko srijemske županije da će se akcija prikupljanja otpadne ambalaže od sredstava za zastitu bilja (Akcija bPRATEĆI LISTl) vrsiti na području nase županije na slijedećim lokacijama i predviđenom vremenu: Vukovarsko n srijemska županija -5.7. 2011. PTPO Baruz Patkovićeva 36 Bobota - 8.00 - 09.00 PZ Bogdanovci Žrtava domovinskog rata bb Bogdanovci - 9.30 - 10.30 Trgovački obrt Tina I.G. Kovačića 106 Ilok - 11.30 - 13.00 Kooperacija Vupik Radićeva 21 Tompojevci - 13.30 - 14.00 Komunalno drustvo Vranjevo V.Nazora 1/1 Otok - 14.30 - 15.30 Ivankovo - prostor kod sportske dvorane Bosnjaci 12 Ivankovo - 16.00 - 17.00 18.07.2011. Brodsko n posavska i Vukovarsko n srijemska županija Drenovci n prostor stočnog sajma Ul. Vladimira Nazora Drenovci 13.30 - 14.30 Kako smo upozoravali poljoprivredne proizvođače tijekom zimskih predavanja i u osobnom kontaktu potrebno je zbrinuti praznu ambalažu od SZB. Akciju organizira CROCPA u suradnji sa tvrtkom CIAK i HPK Vukovarsko srijemske županije. Zbrinjava se ambalaža od slijedećih proizvođača: AM Agro, AgroChem-Max, BASF, Bayer CropScience, Chromos Agro, Dow AgroSciences, Herbos, Florel, Pinus Agro, Syngenta Agro, Veterina Kalinova).

Ako se želite odjaviti sa naše mailing liste ili želite promjeniti svoje podatke, možete to učiniti klikom ovdje.

HRVATSKA POLJOPRIVREDNA KOMORA
Kačićeva 9/III Zagreb, Hrvatska
Tel: 385 01 4882 700 Telefax: 385 01 4882 701
E-mail: [You must be registered and logged in to see this link.]

stanar

Broj postova: 58
God: 42
Registriran: 17.03.2011
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by BOŽIDAR on 22/6/2011, 08:48

kad se predaje ambalaža dali treba nositi očevidnik sa sobom, i gdje se može nabaviti očevidnik?

BOŽIDAR

Broj postova: 1457
God: 39
Registriran: 17.08.2008
Like 10

http://picasaweb.google.hr/boidarduda/POLJOPRIVREDAISLINO?feat=directlink

[Vrh] Go down

Postaj by tomo_MF on 22/6/2011, 11:20

Ovdje imate popis mjesta gdje i kada se predaje ambalaža

PRIKUPLJANJE AMBALAŽE

Tamo se dobije ovjereni prateći list za predanu ambalažu.

tomo_MF

Broj postova: 1156
Registriran: 03.06.2009
Like 5

[Vrh] Go down

Stranica 7 / 9. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics