IPARD

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: IPARD

Postaj by Baranjac 22 on 23/2/2011, 20:44

nisam te krivo svatio ok je hvala ti

Baranjac 22

Broj postova: 104
Registriran: 19.01.2011
Like 0

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by deere power on 23/2/2011, 21:18

baranjac oces s beljem radit, tj. oce ti oni otkupljivat robu jesi prico sta s njima

mozda ti je bolje ic preko njih(jednostavnije) sve vise prave te farme e sad kako to ide i kako ljudi vracaju kredite pojma nemam ali idu bez iparda

deere power

Broj postova: 3789
God: 27
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 30.12.2008
Like 13

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by Baranjac 22 on 23/2/2011, 21:49

bio sam u karancu i prico tam snjima u vezi koperacije tam je sjediste sto se tice koperacije a i prico sam sa glavnom zenom sto se tice svinjogojstava u belju i rekli su da nema problema sto se tice punjenja objekta i odkupa i to.
a rekli su mi da moze ic preko nji al su rekli da to duze traje puno su vece kamate i moras onda uzet njihov taj nacrt i pravit farmu po njihovom i ako je farma 5 miljuna kuna onda moras svi 5 vratit a preko iparda imas 55% povrata a lakse je otplatit 2,5 miljuna nego 5 miljuna a za te farme koje su sad nedavno otvarane koje su u koperaciji sa beljem su svi isli preko operativnog programa za razvitak svinjogojstava.

Baranjac 22

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by deere power on 23/2/2011, 21:51

a sta se daje pod zalog, za oba modela?

ne mozes samo doc i rec ocu pravit farmu dajte mi kredit, milsim evo osim lokacije sta jos oni traze ili banka ili hbor ili ipard, svima sigurno treba jos neki zalog?

deere power

Broj postova: 3789
God: 27
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 30.12.2008
Like 13

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by Baranjac 22 on 23/2/2011, 22:32

pa traze lokaciju,gardevinsku,plan projekta a parcela di gradis i farma ide za hipoteku to je hboru garancija a kad radis sa beljem oni ti naprave tocan plan koliko svinja ta otkupna cijena i ugovor da ce stobom u koperaciju i to je jos jedna sigurnost hboru jel imas nekog ko ce sigurno uzimat svinje otebe a sto se tice tog svega ishodivanja i to to konzultant ti kaze sa cime di moras ic i u nekim stvarima npr u banku ide stobom stim planom belja i stim svime a jos jedna sigurnost banci je ti 55% povrata jel ti se glavnica kredita smanjiva znaci lakse ti je otplacivat.

Baranjac 22

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by politicar on 10/4/2012, 22:57

Evo netko ipak prolazi na IPARD-u,
[You must be registered and logged in to see this image.]

Tko ne voli rakiju?

“Ako svatko misli isto, to znači da nitko ne misli mnogo.”

politicar
Moderator
Moderator

Broj postova: 3163
God: 24
Registriran: 23.04.2009
Like 11

→→→: Facebook poljoprivredni forum!!!

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t1027-politicar http://www.opgsolin.com/

[Vrh] Go down

Postaj by mačor on 11/4/2012, 10:17

Sve su općine trebale povuć tu silnu lovu i izgradit sela i svu moguću infrastrukturu!!!! Moglo se na tim radovima zaposlit barem pola nezaposlenih. Treba i ideju imati što raditi! Kad seljak nezna napravit dokumentaciju pa se svi zgražaju, ali ja mislim da ti prekrasni ljudi u našim lokalnim samoupravama imaju vanredne sposobnosti i znanja i to bi za njih bio mačji kašalj. Pretpostavljam da se od silnog posla oko raspodjele drž.poljop. zemljišta nisu stigli baviti eu fondovima i bespovratnim sredstvima.

mačor

Broj postova: 546
Registriran: 28.07.2011
Like 9

[Vrh] Go down

Postaj by Trnava on 13/4/2012, 08:14

politicar je napisao/la:Evo netko ipak prolazi na IPARD-u,
[You must be registered and logged in to see this image.]

Općina Trnava

Trnava

Broj postova: 84