kikiriki
Stranica 3 / 3. • Share •
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Re: kikiriki
Momentalno nemam video sa stabljikom suncokreta ali znam da u Mađarskoj i Srbiji rade na svim biljkama eventualno ako treba više težine za čisti rez, valjak se napuni vodom, i onda gas-gas... (idealno 10-12 km/h). Za duhan ima na ovom videu od 2.35min, u Europi prvi korisnici su bili baš uzgajivači duhana gdje se ostvari velika razlika u troškovima održavanja,potrošnim dijelovima te brzini a samim time i učinkom.
kikiriki- Broj postova: 163
Registriran: 22.10.2010
5
→→→: VIŠE
Kukuruz ili suncokret ?
Ipak kukuruz no trebalo bi bit sličan rezultat
5
kikiriki je napisao/la:Momentalno nemam video sa stabljikom suncokreta ali znam da u Mađarskoj i Srbiji rade na svim biljkama eventualno ako treba više težine za čisti rez, valjak se napuni vodom, i onda gas-gas... (idealno 10-12 km/h). Za duhan ima na ovom videu od 2.35min, u Europi prvi korisnici su bili baš uzgajivači duhana gdje se ostvari velika razlika u troškovima održavanja,potrošnim dijelovima te brzini a samim time i učinkom.
radi super nema šta..

lađo- Broj postova: 263
God: 27
Registriran: 04.03.2009
0
kikiriki je napisao/la:Kukuruz ili suncokret ?
ipak je suncokret
matija- Broj postova: 465
Registriran: 09.03.2008
0
Sretan Uskrs svima, nebitnoi koje boje su Vaša jaja crvenima ili plava,crna itd. bitno da se volite "tucat"
5
KIKIRIKI daj mi reci ako možda znaš za kakvu prikolicu za gnoj
Bacio sam se u potragu pa da i tebe pitam, kad već imam priliku
Bacio sam se u potragu pa da i tebe pitam, kad već imam priliku

tomi93- Broj postova: 1026
God: 19
Zanimanje: poljoprivrednik-študent
Registriran: 28.02.2011
11
Kapacitet, želje, itd. ?
5
Ovo je ponuda koju sam primio danas za prikolicu 14 tona

Prikolica je solidna ali je cijena paprena.
Možda mi je čak i prevelika, mislim da bi 10 ili 12 tona bilo dovoljno ali svakako bi uzeo i dodatne stranica zbog prijevoza silaže.
Izbacio bi još i dvokružni zračni sistem i disk kočnice, obične zračne bi bile dosta

Prikolica je solidna ali je cijena paprena.
Možda mi je čak i prevelika, mislim da bi 10 ili 12 tona bilo dovoljno ali svakako bi uzeo i dodatne stranica zbog prijevoza silaže.
Izbacio bi još i dvokružni zračni sistem i disk kočnice, obične zračne bi bile dosta

tomi93- Broj postova: 1026
God: 19
Zanimanje: poljoprivrednik-študent
Registriran: 28.02.2011
11
Pozdrav svima. Vidim da je dosta reci bilo o masinama SUMO iz Engleske. Moja firma je diler Suma za podrucje Srbije i trenutno postoji 6 prodatih sumo tria u Srbiji. Masine su sve od 3 m radne sirine i potrebna snaga je minimum 200 ks. Sve ispod 200 ks ne bi bilo zgodno pogotovo na tezim zemljistima. Masina je teska 2.8 tona od toga samo valjak od 800 mm precnika tezi 1 tonu. Sa ovom masinom je moguce ici do dubine od 40cm i to u prvom prohodu, naravno ako je vuce dobar traktor. Ukoliko zelite da vidite ove masine mozete doci u Srbiju i pogledati ih i popricati sa ljudima koji ih vec koriste.

Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Stranica 3 / 3.