MOMOSARIC
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
MOMOSARIC
Pozdrav svima
. Evo tek se sad registrujem iako odavno pokušavam ali je bilo problema u vezi registracije , naime nisam dobijao reg. mail (vjerovatno je nešto u vezi spama na mailu). Već sam nešto duže na jednom drugom forumu ,ali i ovaj je zanimljiv pa:
Lokacija Nožičko i okolina ,Srbac,Sjeverna BIH.Ratarstvo mi je doduše sporedna djelatnost (bar finansijski) , ali me zanima pogotovo uzgoj kukuruza.Radim zasad samo 12-15ha ali valjda će se povećati površine.
Posjedujem MF3645 93g i osn priklj.
Posebno me zanima prelazak na redukovanu obradu tla (no till,strip till i sl ) pa me vesele takve teme
.
Inače teme na koje ne utičemo ,kao što su vremenske prilike,cijene i sl preskačem ,a najviše volim teme o metodama obrade zemlje u cilju povećanja prinosa i smanjenja troškova.
Eto toliko.
Lokacija Nožičko i okolina ,Srbac,Sjeverna BIH.Ratarstvo mi je doduše sporedna djelatnost (bar finansijski) , ali me zanima pogotovo uzgoj kukuruza.Radim zasad samo 12-15ha ali valjda će se povećati površine.
Posjedujem MF3645 93g i osn priklj.
Posebno me zanima prelazak na redukovanu obradu tla (no till,strip till i sl ) pa me vesele takve teme
Inače teme na koje ne utičemo ,kao što su vremenske prilike,cijene i sl preskačem ,a najviše volim teme o metodama obrade zemlje u cilju povećanja prinosa i smanjenja troškova.
Eto toliko.
MOMOSARIC- Broj postova: 94
God: 39
Registriran: 06.10.2010
0
→→→: VIŠE
Re: MOMOSARIC
Dobro došao na forum !
Obavezno pročitaj pravila foruma
[You must be registered and logged in to see this link.]
Obavezno pročitaj pravila foruma
[You must be registered and logged in to see this link.]

zrine89- Admin

- Broj postova: 3674
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
E hvala!
0
zemljak...
YTO Muratović- Broj postova: 686
Registriran: 07.11.2010
4
→→→: VIŠE -

Još jednom hvala ljudi na dobrodošlici , lijepo je vidjeti da postoji ovakva grupacija pa makar na internetu. Odmah moram iznijeti šta mi se svidjelo na ovom forumu (mada bi to moglo biti još bolje ) : što su članovi prilično realni i izgleda iskreni a to je najvažnije da bi neko ko čita mogao nešto i naučiti . Još je dobro kad vidimo da mogu ravnopravno razmjenjivati mišljenja i oni koji npr rade sa Tomo Vinković neku malu površinu i oni koji obradjuju stotine ha s nekom skupocjenom grdosijom bez nekog i dvosmislenog potcjenjivanja.
0
Zbog ovog posta ti prijatelju pege iskreno želi
i to bi trebalo po meni biti glavno načelo ovog foruma.
i to bi trebalo po meni biti glavno načelo ovog foruma.
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
dobrodošao...

bećar- Broj postova: 1374
Zanimanje: ...
Registriran: 10.03.2008
15