Koristite li se internet bankarstvom
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Evo opet anketa by pege
Evo nebi bilo loše ako več nepostoji ovakva tema da malo prokomentiramo i izmjenimo iskustva vezana za internet bankarstvo.
Koje su prednosti koje mane iste usluge i dali je koristite i koliko dugo
Koristim se ovom uslugom 5 godina i moram priznati da sam za sada zadovoljan ,jer puno brže i jednostavnije obavim sve financiske transakcije vezano za gospodarstvo i nemam ni jednu primbjedbu za sada.
Rješio se dosadnog čekanja na šalterima barem ako ništa drugo
Evo nebi bilo loše ako več nepostoji ovakva tema da malo prokomentiramo i izmjenimo iskustva vezana za internet bankarstvo.
Koje su prednosti koje mane iste usluge i dali je koristite i koliko dugo
Koristim se ovom uslugom 5 godina i moram priznati da sam za sada zadovoljan ,jer puno brže i jednostavnije obavim sve financiske transakcije vezano za gospodarstvo i nemam ni jednu primbjedbu za sada.
Rješio se dosadnog čekanja na šalterima barem ako ništa drugo
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
Re: Koristite li se internet bankarstvom
Hypo net?
Ja koristim već godinama i super je stvar platim račune ako hoću i u 2 ujutro.
Nema gužve na šalteru i provizije su manje pogotovo ako se radi o transakcijama sa žira ili poslovnog računa.
Jedino me zeza što imam puno otvorenih računa (9 kom), morati ću očistiti do nove godine.
koristim e-zabu , crobanet, i hpb internet bankarstvo.
Nema gužve na šalteru i provizije su manje pogotovo ako se radi o transakcijama sa žira ili poslovnog računa.
Jedino me zeza što imam puno otvorenih računa (9 kom), morati ću očistiti do nove godine.
koristim e-zabu , crobanet, i hpb internet bankarstvo.

kreso- Broj postova: 1999
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
24
→→→: VIŠE
Nekoristim se net bankarstvom a inače godinama sam sveo da od 12 do 15 tekućeg mjeseca idem u banku,znači jedan odlazak i riješio komplet sve račune a još u to vrijeme nisam naletio na neku gužvu da moram dugo čekati u banke

falkon 2- Broj postova: 5080
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

e-zaba i hyponet već jedno 5-6 godina,plaćaš ako treba u pola noći,ako trebam poslati djeci u zg automatski im sjeda na račun ,da ne spominjem gužve na šalterima.Ako očekuješ neke novce lako provjeriš,sve u svemu toliko sam se navikao da ne znam kako bih bez toga.

jd4755- Broj postova: 1452
God: 47
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
10
PBZ-net i zadovoljan sam

iwanho- Broj postova: 210
Registriran: 14.12.2008
0
Ja ne znam kako bih bez toga radim s Erste bankom nikad problema.
Ero 1- Broj postova: 230
Registriran: 07.08.2010
3
→→→: VIŠE
e-zaba ,,,,od 2008.g. ,,,,,super zadovoljan
prednosti već navedene
poduzetničko poslovanje pomalo nezamislivo u današnje vrijeme bez internet bankarstva
prednosti već navedene
poduzetničko poslovanje pomalo nezamislivo u današnje vrijeme bez internet bankarstva

markach- Broj postova: 199
God: 25
Zanimanje: meh.poljo.
Registriran: 11.10.2009
3
netbanking erstebank od prvog dana

BOŽIDAR- Broj postova: 1457
God: 39
Registriran: 17.08.2008
10
→→→: VIŠE -

e-karticom FINAe sve rješavam. od plaćanja do slanja pdv obrazaca, rs-mova, prijave MIO i ZDR..slanja statističkih obrazaca, završnih obračuna..jako dobro!

sunčana- Broj postova: 947
God: 46
Zanimanje: knjigovodstvo
Registriran: 06.10.2008
1
VEĆ SAM i zaboravio od kad ga koristim. hypo net ( nakad slavonska banka ). ko nije neka pređe što prije pravi preporod i ne znam kako bi to sada rukom radio! ima jedna vrlo bitna stvar koju čini mi se niste spomenuli a to je da je duplo jeftinije održavanje ž.r. i naplata transakcija ako sve radite sa internetom. ko ima dosta prometa ostane koja stoja godišnje i na tome, a možda i više!
nisam znao da se i FINa modernizirala! svaka čast. bolje ikad nego nikad! vjerujem da je odlično!
nisam znao da se i FINa modernizirala! svaka čast. bolje ikad nego nikad! vjerujem da je odlično!
kobac- Broj postova: 63
Registriran: 03.12.2009
0
kobac je napisao/la:
nisam znao da se i FINa modernizirala! svaka čast. bolje ikad nego nikad! vjerujem da je odlično!![]()
o da...ima već nekoliko godina (3..4..nisam sigurna, vrijeme brzo prolazi:)).
loše je što tada plaćaš mrvicu skuplji platni promet (FINA je skuplja u nekim segmentima), no..za ono što još nude s tom karticom, isplati se. (osim plaćanja, još i predaja izvještaja, registar godišnjih fin. izvještaja, bonitete, predaja obrazaca, također nude i usluge knjigovodstvenog servisa, što je posebno zanimljivo,možda upravo i vama, poljoprivrednicima, zatim arhiviranje baza podataka, globalnih kompenzacija, no to im baš nije zaživjelo, koliko mi se čini, ni jednu mi nisu proveli..). istina, tada kad smo uvodili e-karticu obećali su i "crnu knjigu" (nesolventnih), ali je nisu nikada objavili. navodno, postoje zakonske prepreke. moš mislit! zakon štiti neplatiše..

sunčana- Broj postova: 947
God: 46
Zanimanje: knjigovodstvo
Registriran: 06.10.2008
1
falkon 2 je napisao/la:Nekoristim se net bankarstvom a inače godinama sam sveo da od 12 do 15 tekućeg mjeseca idem u banku,znači jedan odlazak i riješio komplet sve račune a još u to vrijeme nisam naletio na neku gužvu da moram dugo čekati u banke
Ma skroz mene sekira kako da nisi još napravio internet bankarstvo
kad Trebaš si to napraviti manje su ti naknade za plačanje ,jednostavno je rukovati i za sada je sigurno jer ima više provjera a na kraju uštediš si i vrijeme i novac jadina mana je što nema teta
Evo pišem ja ovaj post pa mi nešta neda vrag mira nigdje nisam vidio koliko si godina je neznam dali da te vij-am ili ti-jam
Ne želim onaj odgovor dame se ne pita za godine i odgovor na ovo pitanje hoču u predstavise da nepravimo off topic
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
Evo kod mene napokon proradio hypo net....prvi dojam je dobar.Jednostavno sučelje,nije sporo....cini se ljepo.Ostalo cemo vidjeti...
Bilo je nekih problema pri instalaciji,ali uspješno rješeno,podrška od hypa također korektna.
Sto se tiče sigurnosti,nadam se da se tu neću razočarati
Bilo je nekih problema pri instalaciji,ali uspješno rješeno,podrška od hypa također korektna.
Sto se tiče sigurnosti,nadam se da se tu neću razočarati
Similar topics» Koristite li se internet bankarstvom
» Internet stranice od trgovina opreme za ptice
» Internet (dostupnost, brzina, cijene, stabilnost...)
» Internet kupovina
» koje voće i povrće koristite?
» Internet stranice od trgovina opreme za ptice
» Internet (dostupnost, brzina, cijene, stabilnost...)
» Internet kupovina
» koje voće i povrće koristite?
Stranica 1 / 3.