YTO Muratović
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: YTO Muratović
koliko su ks ovi tvoji yto-i , kakvu stoku imaš ??

imt533- Broj postova: 150
Registriran: 28.07.2011
0
55ks,80ks,130ks,a trenutno imam dvje krave za kućne potrebe:bijela tehnika=sir,kajmak,mlijeko,suhi sir,itd,nema bolje hrane

YTO Muratović- Broj postova: 686
Registriran: 07.11.2010
4
→→→: VIŠE -

kolko zemlje radiš s tolko ks?
wlahek- Broj postova: 128
Registriran: 19.09.2009
0
oko 40 ha

4

kolka je cjena ovo YTO 130 ks? vidim da imaš puno novije opreme.
wlahek- Broj postova: 128
Registriran: 19.09.2009
0
Kolega, danas sam več pomislio da je netko od tvojim imao prometnu u mom kraju...
Sad da ne duljim šta je bilo, bio je šleper, bijeli sa istom ovakvom prikolicom, piše Bihać, a ja znam da si iz BiH, a ne znam iz kojeg mjesta...
I sad baš došao da pogledam, ali vidim da je na tvojom profilnoj Mercedes, a tamo je bio MAN. Da nemaš ti možda i MAN-a?
Sad da ne duljim šta je bilo, bio je šleper, bijeli sa istom ovakvom prikolicom, piše Bihać, a ja znam da si iz BiH, a ne znam iz kojeg mjesta...
I sad baš došao da pogledam, ali vidim da je na tvojom profilnoj Mercedes, a tamo je bio MAN. Da nemaš ti možda i MAN-a?
Ma ne ja sam ti iz Breze a to ti je dobroooo daleko od Bihaća,a imam Man Tegeac xxl 460

4

wlahek je napisao/la:kolka je cjena ovo YTO 130 ks? vidim da imaš puno novije opreme.
Pa cirka 35000€ ali svaka isporuka zastupnicima dolazi sve savremeniji i sve bolji,pa i vjerovatno skuplji

4

jesi ti ove yto kupio kod ovnaka u vitezu? ja sam ih kod njega ttamo gledo....usput ja sam iz BIHACA ......a evo i video prezentacija ovnaka [You must be registered and logged in to see this link.]

wtz 2048a- Broj postova: 414
Registriran: 23.09.2011
4
→→→: http://www.youtube.com/watch?v=Snh-xZIxVho -

Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.