Zaklao suprasnu krmaču-ups!
Stranica 1 / 1. • Share •
Zaklao suprasnu krmaču-ups!
Naravno nisam znao da je suprasna. Bila je nešto malo suprasna tako da je polod bio mali. Dali se kome događalo?? Dali je meso dobro za konzumaciju??
Re: Zaklao suprasnu krmaču-ups!
Meso je uredu što se toga tiče, a šteta je za plod u njoj koji je bio.

falkon 2- Broj postova: 5080
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

Dominik je napisao/la:Naravno nisam znao da je suprasna. Bila je nešto malo suprasna tako da je polod bio mali. Dali se kome događalo?? Dali je meso dobro za konzumaciju??
šteta, ali nemas problema za meso, jedino nije bas dobro kad se tjera. mada nekima ni to ne smeta ovisno o ukusima. meni je malo nedostajalo da napravim to isto jer sam zaboravio zapisati da se pretjerala ali za svu srecu prije nego sam uspio dobiti mesara je pocela pokazivati znakove pripreme za prasenje.
mislim da nema greške, jeo sam i meso ovce koja je bila sjanjna i stelne krave-nikakvih problema, samo malo psihološki ako razmišljaš o tome

andrlje- Broj postova: 233
God: 30
Registriran: 13.03.2009
1
Jučer sam pričao o ovome sa bakom i ona veli da su ljudi prije kada su klali stare krmače i stare krave, da su ih mjesec dana prije oplodili. Da je meso "omlađeno", te da je puno mekše. Prije su imali i krmače koje su bile stare i po 10-tak godina pa i više.
kruno737- Broj postova: 19
God: 31
Zanimanje: zrakoplovni tehničar
Registriran: 18.11.2010
1
Similar topics» Zaklao suprasnu krmaču-ups!
» Brodski žargon
» Parni remorker "Uragan"
» cijene krmaca za klanje,odojaka,debelih svinja i suprasnih krmaca.
» svinjogojstvo
» Brodski žargon
» Parni remorker "Uragan"
» cijene krmaca za klanje,odojaka,debelih svinja i suprasnih krmaca.
» svinjogojstvo
Stranica 1 / 1.