Automobili
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 53 / 67. • Share •
Stranica 53 / 67. •
1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 60 ... 67 
Re: Automobili
Nego stvarno sam zaglibio sa ovim BF Goodrich MT ili AT gumama u dimenziji 255/65 R17 . Ima nas na forumu sa svih strana pa možda vi znate kako da dođem do njih ? Probao sam u Sl.Brodu u dvije najboje trgovine gumama ali ih jednostavno nema .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
Nisam tamo . Nemam naviku pa onda nisam . Jesi ti kupovao tamo ? Čuo sam da se tamo kupuju gume ali to bi značilo da moram otići tamo a baš mi se i ne ide . Da li auto gume imaju carinu ili samo platim PDV ? Ove za poljoprivredu nemaju .

1
Malo blata i prasine rjesava probleme..........
Ali po uvijetom da ostavis stare koje ako su dobre .....nebi islo.
Ali po uvijetom da ostavis stare koje ako su dobre .....nebi islo.
ja sam svoje kupio u firmi bendix vinkovci imaju posebno izdvojenu trgovinu sa gumama i felgama pa probaj tamo samo neznam tocno broj telefona
[You must be registered and logged in to see this link.]
evo tu probaj ako ne uspijes to ti je odma kraj bečarine puste pa bi ti on mogo dat broj
evo tu probaj ako ne uspijes to ti je odma kraj bečarine puste pa bi ti on mogo dat broj
Znam osoblje Bendixa u Sl.Brodu pa ću vidjeti sa njima . Što više gledam te Goodrich gume to mi se nekako one AT više sviđaju jer su kulturnije . MT je doslovno traktorska guma 

1
probaj kazem ako ne uspijes zamoli da ti BP da broj od te trgovine i nazovi ih jer sad ni ja nisam sto posto siguran da je to bendix al mislim da je!
istu reakciju na gume sam imo i ja kad sam svoje kupovao ma tjeo sanm doslovno stavit traktorski profil ali nakon nekog vremena mi je došlo kad sam se zbrojio koliko sam na asvaltu koliko na cesti da ipak uzmem ove koje imam a vidio sam i te MT uživo to je ripna da ti pamet stane na slici to uopće ne izgleda toliko velika al u živo je ajme!
istu reakciju na gume sam imo i ja kad sam svoje kupovao ma tjeo sanm doslovno stavit traktorski profil ali nakon nekog vremena mi je došlo kad sam se zbrojio koliko sam na asvaltu koliko na cesti da ipak uzmem ove koje imam a vidio sam i te MT uživo to je ripna da ti pamet stane na slici to uopće ne izgleda toliko velika al u živo je ajme!
gledam tak malo video uratke o navari i naletim na ovo :S kaj joj žena radi
i još sam naletio na ovo
i još sam naletio na ovo

Mata imt 540- Broj postova: 1237
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
Pa ono da poludiš od muke ... kuda baš i Nissan ?

1
Vidiš Pingo, Lada nikad nije opozvala niti jedno vozilo... 
Zvonimir- Broj postova: 2160
God: 46
3
Oko 460.000 opozvanih vozila prodano je u SAD-u, a ostatak u drugim zemljama svijeta, što se našeg tržišta tiče nema brige samo je jedno prodano vozilo zadnje vrijeme i to u Bičko selo, naveo je Nissan,,,,,,,,

Krx- Broj postova: 1148
God: 29
Registriran: 10.03.2008
8
Ma kako znaju da je baš meni otišla ta pokvarena šklopocija kada auto još nije registriran [You must be registered and logged in to see this image.]

1
OZNA sve dozna...
A nije ti auto na facebooku???? hahaha
A nije ti auto na facebooku???? hahaha
Zvonimir- Broj postova: 2160
God: 46
3
Ne idem nikada na face . Nije me to zarazilo [You must be registered and logged in to see this image.]
Malo da se vratim na problematiku sa BF Goodrich AT gumama . Saznao sam da ih NEMA u dimenziji 255/65 R17 . Ne proizvode se . Nude mi 245/75 R17 . Šta vi mislite o tome ? To bi išlo na istu 17 felgu ( nova 16 čelična felga je 870 kn ) a vidim da bi cijeli kotač bio višlji za skoro 5 % . Je`l to ide tako ? Iskustva ?
Malo da se vratim na problematiku sa BF Goodrich AT gumama . Saznao sam da ih NEMA u dimenziji 255/65 R17 . Ne proizvode se . Nude mi 245/75 R17 . Šta vi mislite o tome ? To bi išlo na istu 17 felgu ( nova 16 čelična felga je 870 kn ) a vidim da bi cijeli kotač bio višlji za skoro 5 % . Je`l to ide tako ? Iskustva ?

1
Stranica 53 / 67. •
1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 60 ... 67 
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 53 / 67.