Automobili
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 50 / 67. • Share •
Stranica 50 / 67. •
1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 58 ... 67 
Re: Automobili
Pingo stavi Gewinde 

zrine89- Admin

- Broj postova: 3508
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
40
→→→: O SEBI
Da, australci su maheri za off road, ali da tek vidiš što rade u za.... (južnoj africi).

Fidelito- Broj postova: 2547
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
21
Pingo taj auto je trebo biti meni u dvorištu...ne tebi
...
...dvije stvari Pingo....prva velika greška boja automobila, predpostavljam da crni još metalic nisi posjedovo, a druga stvar bi bila ionako ćeš si ostaviti ladu ili bolje reći...NEMOJ ju prodavati jer ovaj automobil je sve samo ne za teren
......dvije stvari Pingo....prva velika greška boja automobila, predpostavljam da crni još metalic nisi posjedovo, a druga stvar bi bila ionako ćeš si ostaviti ladu ili bolje reći...NEMOJ ju prodavati jer ovaj automobil je sve samo ne za teren

Krx- Broj postova: 1148
God: 29
8
Krx boja je jedina takva bila a teška srca smo se odlučili za nju a ovo za teren i ne teren isto znam . Pokušat ću ju podići za 5 cm ako me ta ideja bude još dugo držala . Sada razmišljam o tome . Ako bi bila malo više iznad zemlje računam da bi bez ikakvih oštećenja prolazio svim putovima koje danas koristim a to je u biti i sve što mi treba .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
to je u biti i sve što mi treba .
a Sex & Drugs & Rock & Roll....kog ti lažeš

paor- Admin

- Broj postova: 2827
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
36
→→→: VIŠE -

paor je napisao/la:to je u biti i sve što mi treba .
a Sex & Drugs & Rock & Roll....kog ti lažeš
Pa ovo je valjda prvi puta da nemam pojma šta da odgovorim [You must be registered and logged in to see this image.]

1
čestitam,,,eto sad se jos moras samo oženiti i napraviti 2-3 nasljednika i mos u penziju :-)

swizach- Broj postova: 566
God: 24
0
Dobar drajver zlata vrijedi a ja očigledno nisam taj . Prva lokva i kraj vožnje [You must be registered and logged in to see this image.]
Savjet za dobre OFF ROAD gume je ono što sada tražim ! Ovdje ima guma ali nema pravo terenskih ...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Najjeftinija guma u ponudi Toyo mi izgleda najterenskija što bi ja rekao. Valja li ona ? Ušteda na četiri gume je znatna .
[You must be registered and logged in to see this image.]
Savjet za dobre OFF ROAD gume je ono što sada tražim ! Ovdje ima guma ali nema pravo terenskih ...
Najjeftinija guma u ponudi Toyo mi izgleda najterenskija što bi ja rekao. Valja li ona ? Ušteda na četiri gume je znatna .

1
Nisam prije cestitao jer nisam znao da je auto stigao.Ako se to moze nazvat autom,ipak je to fucking pila i to jos dobrano opremljena!
Svaka cast pingo!Odlican izbor,nek te sluzi onako kako bi trebao!!!!
Ipak je to malo preveliko blato za njega...eheh sta ces ,desilo se.
Svaka cast pingo!Odlican izbor,nek te sluzi onako kako bi trebao!!!!
Ipak je to malo preveliko blato za njega...eheh sta ces ,desilo se.
Pingo jedini problem je što ti je zadnji kraj pobjego u druge tragove...Navara tud mora proći. Znači bit će da je do šofera.
Za ovakav teren imam jedan savjet BF GOODRICH M/T, odlične gume za ovakve terene, a spadaju u najtiše gume tih vrsta po asfaltu. Reći ću ti samo da su manje bučne od dosta A/T guma.
Za ovakav teren imam jedan savjet BF GOODRICH M/T, odlične gume za ovakve terene, a spadaju u najtiše gume tih vrsta po asfaltu. Reći ću ti samo da su manje bučne od dosta A/T guma.
majs- Broj postova: 582
Registriran: 28.08.2008
7
Najbliže imaju ovu :
Kod mene su 255/65 R17 a ova je 245/70 R17 . To ide na istu felgu je`l tako ? Guma izgleda pre-pre-opako [You must be registered and logged in to see this image.]
Kod mene su 255/65 R17 a ova je 245/70 R17 . To ide na istu felgu je`l tako ? Guma izgleda pre-pre-opako [You must be registered and logged in to see this image.]

1
[You must be registered and logged in to see this image.] Pingoo...stvarno neam riječi [You must be registered and logged in to see this image.]

zrine89- Admin

- Broj postova: 3508
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
40
→→→: O SEBI
Znam da sam kriv . Zadnji kraj ide kuda on hoće a prednji sam usmjerio tamo gdje sam htio ... na žalost auto je stao kao da su mu gume od sapuna . Prije bi kroz tu rupu sa Nivuljom prošao kao da je i nema .

1
Stranica 50 / 67. •
1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 58 ... 67 
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 50 / 67.