Gorivo
Stranica 9 / 9. • Share •
Stranica 9 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gorivo
Može biti i do goriva, nisu sva iste kvalitete. Nevažno. Jedino me smeta visoka cijena dizela i eurodizela koji je očito usprkos skupoči razrjeđen vodom, zašto bi se inače smrzo u kamionu koji radi oko 500 km dnevno, znači toči gorivo maltene svaki dan.

tomi93- Broj postova: 1026
God: 19
Zanimanje: poljoprivrednik-študent
Registriran: 28.02.2011
11
→→→: VIŠE
mozda kasnije uslikam filter goriva da vidis sta je mulja u njemu, proziran je pa se fino vidi 
http://www.24sata.hr/biznis/cijene-benzinskih-goriva-opet-skacu-a-dizel-ce-pojeftiniti-252726
Aaaaaa pada pada,lipu po lipu
Aaaaaa pada pada,lipu po lipu

Tošo- Broj postova: 493
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
3
a u sezoni ga boju zdigli za 15lipa pa bu opau za 5 lipa.....de je tu logika????

Tomek612- Broj postova: 375
God: 17
Zanimanje: poljoprivredni tehničar opći
Registriran: 11.11.2011
11
Ja sam čul da će do kraja ove godine i benzin i dizel poskupjeti za 15 posto. Kak Tomek veli pojeftini za 5 lipa pa dignu za 15 lipa..gadovi!

NH T5060 DARKO- Broj postova: 779
God: 24
Zanimanje: Vozač motornog vozila
Registriran: 26.11.2011
15
baš su nam pomogli za tih 5 lipa svaka čast nisu trebali ni to kad platim litru 6kn mogu i tih 5 lipa
stjepan- Broj postova: 379
Registriran: 06.07.2009
1
jel vi ljudi vidite šta ovi rade pa ovo nije za povjerovat
stjepan- Broj postova: 379
Registriran: 06.07.2009
1
Nemojmo se čuditi. U budućnosti gorivo će biti samo skuplje. Ovo što eventualno spuste poneku lipu ponekad, to je samo da mi pomislimo kako se cijene reguliraju 'tržišno'. Nema to veze sa tržištem, nego sa cijenama sirove nafte i željom da se ubiru porezi od građana. Rafinerije su tek prerađivači i ne budu se odrekli svoje marže/zarade (koja je dobra, ali tek manji dio cijene nafte). Niti se država ne bude odrekla svojeg dijela poreza, prireza i nareza na goriva (to je veći dio u cijeni goriva). U principu što je viša cijena sirove nafte na svjetskom tržištu - veća je i cijena prerađevina ali i država više novaca prikupi prodajom nafte. Tako da se nemojmo zavaravati što je viša cijena - to svima paše - osim nama potrošačima.
I budite sigurni da će rasti.
I budite sigurni da će rasti.

Fidelito- Broj postova: 2690
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
Stranica 9 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics» Gorivo
» Aditivi za gorivo
» Separator za vodu u gorivu
» linijska bosch pumpa