Mliječne kvote
Stranica 1 / 1. • Share •
Mliječne kvote
u sklopu prilagodbe sa eu, na red su dole i te famozne kvote
pravilnik je poprilično podugačak, ali su me odmah u oko ubole kazne proizvođaču za prekoračenje: 27,83 za svakih 100 kilograma mlijeka
početak primjene je 2012., ali eu 2015 (nisam siguran u godinu) planira ukidanje tih kvota tako da se ipak ne moramo previe zamarati oko toga
Pravilnik o sustavu proizvodnih ograničenja u sektoru mlijeka
pravilnik je poprilično podugačak, ali su me odmah u oko ubole kazne proizvođaču za prekoračenje: 27,83 za svakih 100 kilograma mlijeka
početak primjene je 2012., ali eu 2015 (nisam siguran u godinu) planira ukidanje tih kvota tako da se ipak ne moramo previe zamarati oko toga
Pravilnik o sustavu proizvodnih ograničenja u sektoru mlijeka

paor- Admin

- Broj postova: 3046
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIE -

Re: Mliječne kvote
Pa poznavajući nae političare i vlast oni će uvesti brzinski te kvote ba iz razloga tih 27.83 kazne

falkon 2- Broj postova: 5078
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIE -

Re: Mliječne kvote
obzirom kakvo je stanje općenito u dravi i poljoprivredi..
uopće ne razmiljam o kvotama niti o bilo kakvom poboljanju....ko ima kakve veze u politici taj će uspjeti jer će ga neki lopov izvlačiti a mi ostali koj se naivno uzdamo samo u svoje znanje,volju i krave...
......
uopće ne razmiljam o kvotama niti o bilo kakvom poboljanju....ko ima kakve veze u politici taj će uspjeti jer će ga neki lopov izvlačiti a mi ostali koj se naivno uzdamo samo u svoje znanje,volju i krave...
......
OG Vacenovski- Broj postova: 128
Registriran: 26.07.2009
0
Similar topics» Mliječne kvote
» Mliječnost u govedarstvu
» Kvote i poticaji
» naslage po nogama
» Premiksi i smjese za tov svinja
» Mliječnost u govedarstvu
» Kvote i poticaji
» naslage po nogama