Bazga
Stranica 6 / 11. • Share •
Stranica 6 / 11. •
1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11 
Re: Bazga
eto to su trebali pričat na seminraru a ne o tome koliko će oni uložiti...itd itd
imam tenutno oko 1ha zemlje i stoji mi prazan,,,dobio sam od strica na poklon.
kako bi se najlakše dalo upelcati pa probati zasaditi na proljeće?
zaboravio sam da imam cd sa tim stvarima... idem malo čitait...
imam tenutno oko 1ha zemlje i stoji mi prazan,,,dobio sam od strica na poklon.
kako bi se najlakše dalo upelcati pa probati zasaditi na proljeće?
zaboravio sam da imam cd sa tim stvarima... idem malo čitait...
roko care, ako navratiš do zg javi se
andrija- Broj postova: 8
Registriran: 30.05.2008
0
planiram ići u subotu popodne za zg... ako hoćeš da se nađemo negdje pa da ti ponesem i onaj cd... evo ti moj mob. 091/7554-188 pa se čujemo, pošalji mi SMS da ti se mogu javiti. pozdrav
Prije svega lijep pozdrav svima ! Zainteresirana sam jako za sadnju bazge, imam poveću površinu zemlje a ova tema me jako zainteresirala.
Recite mi dali netko zna točnu adresu plantaže u mađarskoj jer bi je htjela posjetiti, normalno ako je to u mogučnosti
Recite mi dali netko zna točnu adresu plantaže u mađarskoj jer bi je htjela posjetiti, normalno ako je to u mogučnosti

gilda- Broj postova: 11
Registriran: 14.10.2008
0
pozdrav i dobro došla na forum...
o kojoj se površini radi, ako nije tajna?... mislim da je zvona stavio u post web stranicu te plantaže, samo prolistaj malo po ovoj temi i mislm da ćeš naći...
o kojoj se površini radi, ako nije tajna?... mislim da je zvona stavio u post web stranicu te plantaže, samo prolistaj malo po ovoj temi i mislm da ćeš naći...
Hvala na dobrodošlici, a tajna nije nikakva oko 14ha i to na dve parcele jako blizu jedna druge
tražila sam, ali nisam našla, budem opet probala hvala ti
tražila sam, ali nisam našla, budem opet probala hvala ti

0
parcele se nalaze između Čazme i Bjelovara

0
e hvala, neznam samo dali bi bilo pametno da pošaljem email dali mogu samo tako doći kod njih

0
budem.... pa vam javim šta će odgovorit

0
nego jel na ENGLESKI ili pak MAĐARSKi ? javi šta su ti odgovorili, baš me zanima... sigurno će ti reći ono što je i zvona već napisao 10ha MIN.
Na mađarskom, pošto imam prijatelja puno u mađarskoj a i ovdje u hrvatskoj pa ćemo probat sastavit, mada bi volila saznati što je sve točno rečeno Zvoni, ako je ikako moguće pa da se probamo udružiti oko tog posla, normalno da ću vas sve izvjestiti, jer najvjerojatnije sam u to ići mislim da je to nemoguće.

0
gilda je napisao/la:Na mađarskom, pošto imam prijatelja puno u mađarskoj a i ovdje u hrvatskoj pa ćemo probat sastavit, mada bi volila saznati što je sve točno rečeno Zvoni, ako je ikako moguće pa da se probamo udružiti oko tog posla, normalno da ću vas sve izvjestiti, jer najvjerojatnije sam u to ići mislim da je to nemoguće.
Za udruživanje ja sam Za ali daleko smo jedan od drugoga
Gost- Gost
Stranica 6 / 11. •
1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11 
Similar topics» BAZGA (Sambucus nigra L.)
» Bazga
» Karotiniranje faganela
» Biljne uši za mlade grdeline (i druge ptice faune)
» vitlo šumsko
» Bazga
» Karotiniranje faganela
» Biljne uši za mlade grdeline (i druge ptice faune)
» vitlo šumsko
Stranica 6 / 11.