Fotic
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 6 / 6. • Share •
Stranica 6 / 6. •
1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Fotic
Povratak na Hasselblad. Nekada davno sam imala takav i gledalo se odozgo ako se ne varam???
Hassebland
fino, fino
A bia je i jedna ruska kopija Kijev 6x6. Ne tako dobra, ali se niti jedan leica formata (24x36mm film) sa ne znam kakvom optikom nije mogao mjeriti u kvaliteti fotki ni sa Kijevom, a o Hasseblandu da se i ne govori
(a nikada nisam imao cast Hasseblada ni u ruci drzati )

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
→→→: VIE
Postojala je nekad i Praktica (6x6 format). Mislim da imam Kieva jo negdje... Samo bio mi je problem umetnuti film u kazetu. Pitanje da li se uopće jo mogu kupiti takvi filmovi?

Fidelito- Broj postova: 2690
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
Bilo je to tako davno a i ne mogu da se setim sta se desilo sa tim aparatom.
sada sam ubacila sebi bubu u uvo i pokusacu da se setim.
U to vreme sam i filmove i fotografije radila sama.
Ha ha koja je to avangarda bila u odnosu na ovaj amaterizam sada!!!
Nekada, mracna komora tj kupatilo ili garaza, kako kada, posudice, susara i tako dalje.
Zatim doslo prvo dete pa drugo pa trece i od tog slatkog hobija ostadose samo fotografije.
Imam jos uvek neke koje traju.
Ove na CD-ima kazu da max izdrze 5 god i da se moraju stalno presnimavati da bi se zadrzale ili neke koje su vazne moraju se uraditi bas kao fotografija.
sada sam ubacila sebi bubu u uvo i pokusacu da se setim.
U to vreme sam i filmove i fotografije radila sama.
Ha ha koja je to avangarda bila u odnosu na ovaj amaterizam sada!!!
Nekada, mracna komora tj kupatilo ili garaza, kako kada, posudice, susara i tako dalje.
Zatim doslo prvo dete pa drugo pa trece i od tog slatkog hobija ostadose samo fotografije.
Imam jos uvek neke koje traju.
Ove na CD-ima kazu da max izdrze 5 god i da se moraju stalno presnimavati da bi se zadrzale ili neke koje su vazne moraju se uraditi bas kao fotografija.
Alo ljudi, imam mali problem. Ispao mi je moj Kodak Easy Share C533 na leću(kako li se kae...ono to izađe) i sve ostalo radi samo slika nevalja. Kad ga upalim dobra slika nekoliko sekundi i onda se pokvari. Jel tko zna jel se to moe kako popraviti i gdje.
Hvala!
Hvala!
Stranica 6 / 6. •
1, 2, 3, 4, 5, 6
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 6 / 6.