KUPUJMO HRVATSKO

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: KUPUJMO HRVATSKO

Postaj by 21yes on uto kol 31, 2010 10:13 pm

Jel oni stvarno razmučuju mlijeko u prahu i pune u tetrapak ili samo tako pišete, možda uvoze mlijeko pa samo pakiraju.

21yes

Broj postova: 287
Registriran: 06.09.2008
Like 6

[Vrh] Go down

Postaj by bufa befava on sri ruj 01, 2010 6:57 am

Da bi se održala cijena mlijka na tržištu regije viškove pretvaraju u prah ..pa kad poraste potražnja -hop, eto friškog mlijeka .
Isto kako se radilo s naftom u kombinaciji s mega tankerima , ovi čuće u sredozemlju čekaju da rafinerije presuše .
Sve je to radi stablizacije tržišta Laughing-ma brus ,sve je to radi pridržavanja jajci krupnom kapitalu .

bufa befava

Broj postova: 174
Zanimanje: ja sam obična isfrusrirana seljačina
Registriran: 20.09.2009
Like 2

[Vrh] Go down

Postaj by JOSIP FERGUSON on pet ruj 10, 2010 9:26 pm

evo mene opet da obnovim temu....

-podravka "provita" žitne pahuljice kojima na kutiji velikim slovima pise da su proizvedene od pomno biranih kukuruza ovo ono, podrazumjeva se u domacoj radinosti, na dnu kutije malim malim slovima pise proizvodjac "švabo"doo njemacka, uvoznik podravka...

bio sam uvjeren da su te fenomenalne pahuljice nas proizvod, ali ocito da sam bio opet u krivu, ne znamo mi tako sta proizvesti....opet su me htjeli preveslati, i to ocito vrlo vjesto....

i od sada josip vise ne kupuje te pahuljice jer kupnjom tog proizvoda takodjer nece pomoc ni jednom nasem radniku da zaradi placu, a bome ni jednom nasem poljoprivredniku da proda svoj kukuruz....ode moj novac pravac njemacka......

ta podravka se umjesto vrhunskog domaceg branda proizvodjaca domacih prehrambenih proizvoda pretvara u vrhunskog svercera i prevaranta domaceg naroda......

jel na taj nacin svi oni manageri zaradjuju svoje place i vode firmu u prosperitet tako sto ce njemacke pahuljice prepakirat pod svoje ime koje jos ocito zivi na staroj slavi one pokojne tete vegete, i htjet ih onda nama uvalit kao domace??? i to je nase poduzetnistvo???

sramota!

uf sto mi dignu tlak...

jel to samo mene ljuti ili jos nekoga od vas poštovanih poljoprivrednika???

JOSIP FERGUSON

Broj postova: 1237
God: 30
Registriran: 10.03.2008
Like 16

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir on pet ruj 10, 2010 9:45 pm

Josipe, ima nas još koji volimo domaće. Nažalost, bili bi gladni kad bi kupovali samo hranu proizvedenu u Hrvatskoj.
Slažem se da je ovo prevara, i zato dobro činiš kad gledaš na ta sitna slova.
Ak već mora biti stranjsko (jer nema domaćeg), onda ću radije kupiti jeftiniji original, nego skuplje rebrand-ane "HR" marke.

Zvonimir

Broj postova: 2182
God: 47
Registriran: 14.03.2008
Like 5

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics