Leasing
Stranica 1 / 1. • Share •
Leasing
Evo ako nije problem da malo prodiskutiramo o leasingu.pošto imam nešta u planu kupiti na leasing pa me zanima vaše mišlenje i vaš iskustva.Koji dali financiski ili opreativni kada je koji model bolje koristiti i u kojem slučaju,koja je po vama leasing kuća najbolja a koja najgora itd.Pa ja imam dosta iskustva s hypo leasing kroatien i mogu vam reći da su dosta korektni i da sam zadovoljan za sada.ako već postoji tema prebacite je.
Gost- Gost
Re: Leasing
Preko hypo leasing kroatien imam auto i zadovoljan sam sa njima, preko Hypo (al neznam dalje) iz Graza sam imao traktor i to je bilo direkt preko njih u austrije sam bio super zadovoljan, i sada ima još preko Croatia banke (fiducija a ne leasing,po meni ista stvar) utovarivač i omotač i nemam razloga za žaliti se ,

falkon 2- Broj postova: 5078
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

a kakve su ti kamate i kolko posto učešća si morao dati

IVAN DF180.7- Broj postova: 288
God: 18
Zanimanje: učenik
Registriran: 04.06.2010
0
u biti kod svih je limit min učešća 20% tako da mi to nije predstavljalo problem

46

Iskreno me zanima koliko su isti tolerantni na vremensko razdoblje ako nemate novaca trenutno za platiti ratu .Kasnite sa ratom cca 2mj ili više kakva su vam iskustva i dali imaju razumjevanja.Jer imam par kolega koji imaju gorka iskustva sa istim problemom.Bilo je i kod mene tako,pa me zanima dali su oni svi isti ili ipak ima razlike.
Gost- Gost
pege preporucio bi ti da odes u pbz-leasing u osijeku, nije ti daleko, rjesit ce ti papire brzo i imaju razumjevanja za sve
Koliko znam i čujem od pojedinih poznanika niti jedni nemaju puno razumijevanja ako kasniš a oni imaju n"neku" sumlju u vas, onda su bahati svi od reda........ e sad zavisi od djelatnika sve jer da pričam o onome sa čm se nisam susretao ipak nije ok

46

Stranica 1 / 1.