Slamotres ili rotori na kombajnu
Stranica 1 / 1. • Share •
Slamotres ili rotori na kombajnu
Evo ako se nekome da objasniti ta je bolje klasični slamotres ili rotacioni koje su prednosti koje mane istih.ako već o ovome postoji temu prebacite ju .
Gost- Gost
Re: Slamotres ili rotori na kombajnu
Da se ne ponavljamo pogledaj CASE topic u kombajnima, pa onda pitaj to te zanima. Inače BTW, znam za tri (3) potpuno aksijalna kombajna u HR (koja su u radu). Tako da teko da će ti netko suvislo odgovoriti, jer ljudi nemaju iskustva sa time. Moemo samo teoretski razglabati.

Fidelito- Broj postova: 2690
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
Fidelito je napisao/la:Da se ne ponavljamo pogledaj CASE topic u kombajnima, pa onda pitaj to te zanima. Inače BTW, znam za tri (3) potpuno aksijalna kombajna u HR (koja su u radu). Tako da teko da će ti netko suvislo odgovoriti, jer ljudi nemaju iskustva sa time. Moemo samo teoretski razglabati.
Ipak njegovo pitanje je bilo za slamotrese a kombajna koji imaju rotore umjesto slamotresa se moe naći u HR .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIE
E ba to slamotres ili roto bubanj kolega ima clas kombaj koji Umjesto slamotresa ima roto bubanj koji sam iskreno prvi put vidio pa me zanima koje su prednosti koje mane isih .
Gost- Gost
Ispravite me ako sam postavio glupo pitanje i dali se neta od istih ima drugačiji naziv.dali ima netko takav kombajn.
Gost- Gost
Similar topics» Slamotres ili rotori na kombajnu
» Otpao mi prednji kotač na kombajnu!!!
» PUNJENJE KILME NA KOMBAJNU
» Đuro Đaković Globus
» Preporuka za kupnju kombajna
» Otpao mi prednji kotač na kombajnu!!!
» PUNJENJE KILME NA KOMBAJNU
» Đuro Đaković Globus
» Preporuka za kupnju kombajna
Stranica 1 / 1.