Slamotres ili rotori na kombajnu

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Slamotres ili rotori na kombajnu

Postaj by Gost on 26/8/2010, 21:11

Evo ako se nekome da objasniti šta je bolje klasični slamotres ili rotacioni koje su prednosti koje mane istih.ako već o ovome postoji temu prebacite ju .

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Re: Slamotres ili rotori na kombajnu

Postaj by Fidelito on 26/8/2010, 21:21

Da se ne ponavljamo pogledaj CASE topic u kombajnima, pa onda pitaj što te zanima. Inače BTW, znam za tri (3) potpuno aksijalna kombajna u HR (koja su u radu). Tako da teško da će ti netko suvislo odgovoriti, jer ljudi nemaju iskustva sa time. Možemo samo teoretski razglabati.

Fidelito

Broj postova: 2690
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
Like 26

[Vrh] Go down

Postaj by pingo on 26/8/2010, 21:29

Fidelito je napisao/la:Da se ne ponavljamo pogledaj CASE topic u kombajnima, pa onda pitaj što te zanima. Inače BTW, znam za tri (3) potpuno aksijalna kombajna u HR (koja su u radu). Tako da teško da će ti netko suvislo odgovoriti, jer ljudi nemaju iskustva sa time. Možemo samo teoretski razglabati.

Ipak njegovo pitanje je bilo za slamotrese a kombajna koji imaju rotore umjesto slamotresa se može naći u HR .

pingo

Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
Like 1

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on 26/8/2010, 21:43

E baš to slamotres ili roto bubanj kolega ima clas kombaj koji Umjesto slamotresa ima roto bubanj koji sam iskreno prvi put vidio pa me zanima koje su prednosti koje mane isih .

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on 26/8/2010, 23:01

Ispravite me ako sam postavio glupo pitanje i dali se nešta od istih ima drugačiji naziv.dali ima netko takav kombajn.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics