John Deere 1640
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
John Deere 1640
Molmi vas da malo prokomentirate nešto ovom traktoru kupio bih si jedan takav.
Gost- Gost
Re: John Deere 1640
nema tu puno sta da se kaze, jako dobar mali traktor izdrzljiv kao i svi jd-i tih serija
kupit obavezno sa SG2 kabinom jer one kockaste su bucne a i mjenjaci su drukciji na tim starim tipovima, posebno obrati pozornost na hidrauliku, probaj izmjerit pritisak velike i male pumpe jer na takvim vec starijim traktorima najcesce bude da su pumpe lose
kupit obavezno sa SG2 kabinom jer one kockaste su bucne a i mjenjaci su drukciji na tim starim tipovima, posebno obrati pozornost na hidrauliku, probaj izmjerit pritisak velike i male pumpe jer na takvim vec starijim traktorima najcesce bude da su pumpe lose
deere power je napisao/la:nema tu puno sta da se kaze, jako dobar mali traktor izdrzljiv kao i svi jd-i tih serija
Imam pitanje SG2 kabina je kad je na tim manjim modelima mjenjac na blatobranu, a starija serija je mjenjač između nogu?? Jer frend ima 2650 i mislim da je mjenjac među nogama..!!
ur45- Broj postova: 1290
God: 18
Registriran: 17.01.2009
-7
Zašto tako stari traktor ? Zasigurno svaki već ima 15.000 sati .
Eto komentirao sam
Eto komentirao sam

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
"pa zbog love `bem li ga"
iz jednog filma...
vjerovatno zato sto je pristupacan a solidan mali traktor s jakom hidraulikom za lake poslove i sa odlicnom kabinom kojoj jedino fali klima
sto se tice mjenjaca nema veze di stoji, isitna ima modela seije 50 koji imaju mjenjac dolje ali tih modela ima manje uglavnom su svi sa strane dok serija 40(manji modeli) stariji tipovi imaju mjenjace kao serija 30(nisu sinkronizirani pa se malo teze salta)
iz jednog filma...vjerovatno zato sto je pristupacan a solidan mali traktor s jakom hidraulikom za lake poslove i sa odlicnom kabinom kojoj jedino fali klima
sto se tice mjenjaca nema veze di stoji, isitna ima modela seije 50 koji imaju mjenjac dolje ali tih modela ima manje uglavnom su svi sa strane dok serija 40(manji modeli) stariji tipovi imaju mjenjace kao serija 30(nisu sinkronizirani pa se malo teze salta)
Kako DP kaže traktor je na svom mjestu. Imao sam prilike raditi par dana sa jednim JD 1640 i svidio mi se u svakom pogledu. Jedini minus mu dajem za ulazak u kabinu (SG2), tu se moraš upraksat da bi si olakšao ulazak i izlazak iz nje. Što se motora tiče rekao bih da ima više konja nego što piše u papirima. Uglavnom za lakše poslove tipa rasipač, sijačica prskalica... dušu dao. Kolega sa jednim takvim tegli vučenu Agromehaniku 3000 l, vučeni rasipač gnojiva preko 2 t... bez problema i taj traktor sve posije (osim žita), ošparta, prihrani, oprska na oko 200 ha koje on radi + rad sa utovarivačem kod junadi.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
deere power je napisao/la:"pa zbog love `bem li ga"iz jednog filma...
vjerovatno zato sto je pristupacan a solidan mali traktor s jakom hidraulikom za lake poslove i sa odlicnom kabinom kojoj jedino fali klima
Ovaj kojeg spominjem u kabini je imao i klimu koja fino radi.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
eh da je nac s klimom(makra i neispravnom) meni nebi trebo bolji traktor(bilo koji model iz tih serija) vjerovatno svi ti modeli serije 40 i 50 imaju vise ks ili se to nama svima cini, 2850 je imo 86 ks ali vuko je strojeve kje vuce traktor od 100ks bez muke
jos jedna stvar kod tih modela je da su jako okretni, jedino obavezno mora imat tegove ako nosi tezi stroje jer ga ljulja
jos jedna stvar kod tih modela je da su jako okretni, jedino obavezno mora imat tegove ako nosi tezi stroje jer ga ljulja
Svaka čast dečki brzi ste ko munje.Prvo žašto tako star zbog love ,a drugo treba mi za vuču prskalice ,bacanja gnojivai kultiviranja.Dosta mi je imt 560 i buke odem cjeli dan radit sa njm onda nečujem 6 dana.Našao sam jednoga sa uskim gumama SG2kabina na izgled dobar 46 000kn kn pa bih 560 prodao i kupio taj .Puno hvala vidim da nemate baš puno loše mišljenje osim što je star traktor.Ja ode da ga kupim, a vam još jednom hvala.
Gost- Gost
http://www.njuskalo.hr/traktori/john-deere-oglas-1259191
ja bi reko da je to ovaj, tockovi su od torpeda, gume lose al obavezno vidi hidraulik ako nemas instrumente za mejrenje pritiska bar reci da ces mjerit da vidis sta ce gazda reci
ja bi reko da je to ovaj, tockovi su od torpeda, gume lose al obavezno vidi hidraulik ako nemas instrumente za mejrenje pritiska bar reci da ces mjerit da vidis sta ce gazda reci
Bećarina pusta je napisao/la:Što se motora tiče rekao bih da ima više konja nego što piše u papirima.
moguce da je netko dao podesiti pumpu jer je isti motor kao i na 2040 (svi dijelovi za motor su isti) dok 2140 ima turbo i postoje razlike u motoru.
DP: Da to je taj.Dali je to onaj mjerač koji se prikopča iza na izlaze hidraulike ako je taj nabavio sam pa te molim koliko mora biti pritisak da bi bilo ok.I dali znaš šta više o tom traktoru ovaj ga nahvali do jaja.
Gost- Gost
ne znam tacno za protisak mislim da mora bit oko 155 bara na velikoj(ali ako ima manju pumpu naprijed za nju ne znam napamet)
i bar 6 kad je vruc na maloj ta ti je puno bitnija jer je skuplja(veliku mozes remontovat to znas i sam) a veli je poso
i bar 6 kad je vruc na maloj ta ti je puno bitnija jer je skuplja(veliku mozes remontovat to znas i sam) a veli je poso
Imam još jedno pitanje dali je to puno novaca za takav traktor ako je donekle uredu.znam da nije baš pitanje na mjestu i da je sve to relativno i ako imate kakav bolji prijedlog za te novce šta da kupim.
Gost- Gost
pege25 je napisao/la:Imam još jedno pitanje dali je to puno novaca za takav traktor ako je donekle uredu.znam da nije baš pitanje na mjestu i da je sve to relativno i ako imate kakav bolji prijedlog za te novce šta da kupim.![]()
Za te novce nemam bolji prijedlog ali za onih 75.000 kn koje kako kažeš čekaš na razlici cijene žita i kada prodaš IMT 560 e onda bi već bilo traktora za preporuku .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Similar topics» JOHN DEERE
» Problem s mjenjačima john deere 1640
» John Deere 1640
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
» Problem s mjenjačima john deere 1640
» John Deere 1640
» John Deere 9030
» New holland t7040, valtra t191 ili John deere 7530?
Stranica 1 / 2.