Cijena Suncokreta 2010
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Cijena Suncokreta 2010
pege25 je napisao/la:Ne bih se stobom složio da cijena od 2,5 kn smješna za ovogodišnji suncokret a šta je po tebi cijena od 1,35kn koja je bila za prošlogodišnji onda crni humor.ha Jasnoi da bih volio da bude veča ,ali budimo realni cijenom 2,5 kn i prinosom cca 2800 kg/ha pa ja bih bio zadovoljan. A što se tiče ovih foteljama neka oni smo laprdaju jer nakon žetve biti če ispravak netočnog navoda vezano za prinose.i ovu primjedbu nemoj si previše uzet k srcu je je ovo samo moje paušalno mišljenje![]()
Ne,nego ja hoću reči s time što je gospodin iz onog članka rekao da ove godine ima visokih prinosa suncokreta.To uopce nije istina. I zato kažem ono jer se stalno guzi u fotelji a nebi obišli malo polja da vide kakva je situacija i a da ne laprdaju unaprijed da su ove godine vrhunsku prinosi.
Ove godine ima jako malo suncokreta i slabi su prinosi.( bar ovdje kod mene ) Previše kiše je dalo svoje, a neki ljudi su sijali manje suncokreta zbog toga što je lani bila cijena 1,35.
Što se mene tiče meni bi bilo malo 2,5 kn/kg s obzirom da je ove godine manji prinos suncokreta nego lani.
Ali bolje i to nego 1,35 kn/kg.

zrine89- Admin

- Broj postova: 3509
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
40
→→→: O SEBI
E zato ja pratim šta siju velike njuške pa ga posijo 22 ha i prinos nebi trebao mašiti onako od oka i soje 25 ha .he he samo bih na soji mogao kiksati
Gost- Gost
Kod nas ove godine cena suncokreta ekstra oko 400e sa pdv po toni,kolega vrsio pre par dana ima prinos preko 2t po kj

nikola indjija- Broj postova: 50
Registriran: 28.06.2010
1
Pa to je dobra cijena cca 2,80 kn/kg he kada bi kod nas toliko platili to bi blio koda sam dobio na lotu a da prinosi da budu 2t po jutru.
Gost- Gost
samo ako nastavi ovako padati biti će sranj..

kreso- Broj postova: 1997
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
22
→→→: VIŠE
kreso je napisao/la:samo ako nastavi ovako padati biti će sranj..
Kažu da ide neka velika kiša a koliko će je tko dobiti to nitko ne zna.

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» Cijena Suncokreta 2010
» Cijena pšenice 2010
» Cijena soje roda 2011
» PRAVILNIK O KONTROLI KAKVOĆE SOJE, SUNCOKRETA I ULJANE REPICE U OTKUPU
» Cijena kukuruza 2011. g
» Cijena pšenice 2010