Deutz-Fahr 3610
Stranica 2 / 14. • Share •
Stranica 2 / 14. •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Re: Deutz-Fahr 3610
Detaljno opisano hvala ali još jedno pitanje u svezi hedera i plivajućeg položaja dakle kad soju kosiš zadaš iz kabine na špulji visinu i on tak kopira sa hederom jel to doista služi svrsi odnosno dali je pouzdano, za razliku od mog M1000 gdje me vrat zaboli od pognute glave.
DF 95- Broj postova: 389
Zanimanje: ratar
Registriran: 12.04.2010
3
pege25 je napisao/la:Ovaj lijevi rezervar ili več šta je čemu to služi i koje ulje ide tu ako tu uopče ide ulje a u ovaj desni ide hidraol 46 ono što sam vas pitao koje ide ulje u hidrauliku.
U ta obadva rezervoara ti ide hidraol 46!
Ovaj mali okrugli ti je za ulje hidromotora ili pogon kombajna, a ovaj veliki je radna hidraulika (heder, volan, cijev za kipanje)!

drazen- Broj postova: 469
God: 40
Registriran: 23.07.2008
3
pege25 je napisao/la: Hvala za ovo agrotonic nikad nebih rekao da to ima veze s tim trima lampicama u kabini veze.Zvao sam za sita i nema kaze da je sve prodao, dali znaš možda još koga.Dali na te lampice misliš
Da, to je to!

3
ha ha draž samo tebe čekam ti valjda jedini se razumiješ u ovakve stvari hvala majstore
Gost- Gost
pege25 je napisao/la:E o ovom ti govorim ovo moras makniti i staviti neki glatki i tanki lim to si i sam mozeš napraviti ako sa tim radiš zna dosta tu lomit zrna te ti ista vrača nazad na sita i evo sranja.Ja to kod soje i kukuruza obavezno skidam.A kod uljane repice moraš paziti tu se zna nakupit masnoče i zaštopa se povrat i evo izgorenog remenja.
Taj ribež se obavezno skida u soji i kukuruzu i stavlja se ravni komad debljeg lima da se izbjegne lom zrna!
Isto tako treba premjestit remen koji tjera te lopatice gore na manju a dole na veću remenicu da se smanji broj okretaja!

3
pege25 je napisao/la:ha ha draž samo tebe čekam ti valjda jedini se razumiješ u ovakve stvari hvala majstore
Ma razumiju se mnogi al valjda nisu tu!
A ja se bavim tim glupostima već 20-ak godina i promijenio sam 5-6 kombajna uglavnom DF pa se pomalo kužim!
Daj stavi koju sliku cijelog kombajna da vidim u kakvom je stanju, imal sam takvog prije 5-6 godina, uglavnom sam bio zadovoljan!

3
e baš mi je žao što ti sječka ne radi evo ti par slika kako je to kod mene i nemogu vjerovat da je ti nemožeš ugraditi na svoj kombajn samo je rotiraj jer sam nekako glupo slikao.

Gost- Gost
Pitanje kolika brzina bubnja je naj bolja za vršenje suncokreta ja stavim 500 okretaja.
Gost- Gost
Ja sam uvijek stavio na 410 (zupčanici) i išlo super bez loma (ali su nove letve na bubnju).Niže ne mogu spustit obrtaje.
DF 95- Broj postova: 389
Zanimanje: ratar
Registriran: 12.04.2010
3
drazen je napisao/la:pege25 je napisao/la:ha ha draž samo tebe čekam ti valjda jedini se razumiješ u ovakve stvari hvala majstore
Ma razumiju se mnogi al valjda nisu tu!
A ja se bavim tim glupostima već 20-ak godina i promijenio sam 5-6 kombajna uglavnom DF pa se pomalo kužim!![]()
Daj stavi koju sliku cijelog kombajna da vidim u kakvom je stanju, imal sam takvog prije 5-6 godina, uglavnom sam bio zadovoljan!![]()
evo draž par slika mog DF 3610

Gost- Gost
Izgleda ocuvano, samo ga tjeraj, dobar je to stroj, minimalno odrzavanje i samo deri!

3
Šta ti ono imaš sada DF 3580 ili dali imaš gdje koju sliku i koliu brzinu bubnja ti staviš za suncokret.
Gost- Gost
Da, imam 3580 i jako sam zadovoljan, suncokret jos nismo radili, valjda cemo ove godine prvi put, i ja sam cuo da okretaji moraju ici sto nize, oko 450 ili cak ispod ako ti poderanost remena dozvoljava!

3
Stranica 2 / 14. •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Similar topics» Deutz-Fahr 3610
» DEUTZ FAHR TOPLINER 4065H
» DEUTZ FAHR
» Uputstva za Deutz-Fahr TopLinera i jos neka pitanja ?
» deutz-fahr 6,81
» DEUTZ FAHR TOPLINER 4065H
» DEUTZ FAHR
» Uputstva za Deutz-Fahr TopLinera i jos neka pitanja ?
» deutz-fahr 6,81
Stranica 2 / 14.