case jx 60
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: CNH
Stranica 1 / 8. • Share •
Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
case jx 60
razmišljam o kupnji dotičnog traktora(proklinjem se i danas jer sam prošle godine planirao dok su bila kapitalna), pa me zanimaju iskustva. Zvao sam stepco-traktor dođe 18900ojro+pdv-kabina,klima i tako to. nije previše opremljen,ali meni ni netreba ekstra opreme pošto trenutno imam priključke za traktore 40-5o ks. Zadnji put smo kupovali traktor 1987g dok sam pravio osmice guzicom u pijesku, i sad su to kršine. Kakva su vam iskustva sa stepco-om,ako ih netko ima??
Uglavnom pišite što znate i što ste vidjeli i što ste čuli.
Uglavnom pišite što znate i što ste vidjeli i što ste čuli.

andrlje- Broj postova: 233
God: 30
Registriran: 13.03.2009
1
Re: case jx 60
kupio sam kod njih dvije kosilice pottinger,prednja i zadnja zahvata 6m
na prednjoj nije bilo jednog federa koji je dosta bitan jer se bez njega kosilica previše ljulja kad je u zraku
inače je sve ostalo bilo ok
na tvom mjestu bi odustao od kupnje casea jer firma ima velike financiske probleme
na prednjoj nije bilo jednog federa koji je dosta bitan jer se bez njega kosilica previše ljulja kad je u zraku
inače je sve ostalo bilo ok
na tvom mjestu bi odustao od kupnje casea jer firma ima velike financiske probleme

IVAN DF180.7- Broj postova: 288
God: 18
Zanimanje: učenik
Registriran: 04.06.2010
0
IVAN DF180.7 je napisao/la:
bila firma u problemima ili ne, nevidim razloga za odustajanje.
Dijelova će se uvijek naći, a traktor ionako planiram sam održavati-ionako nema 5god. garancije, vjerujem da će garantni rok izdržat bezproblema, a ja ionako ne radim više od 500h/godišnje. Zato i gledam traktor bez elektronike i sa što više mehaničkih komponenti jer za ono na što sam ja navikao to je svemirski brod

1
Čuj 500 sati i nije mala brojka . Bilo bi poželjno u pregovorima tražiti ne dvogodišnju nego trogodišnju garanciju pa koliko dobiješ . Ne ponižavam marku ili traktor nego što je sigurno sigurno je .
Možda da traktor kupiš vani ? Evo jedan na koji sam naletio .
http://www.gruber-landtechnik.de/Ncontent/index.php?id_seite=1274431088&navipos2=289
Daj napiši koju opremu ima Case JX 60 za tih 18.900 € jer mi se to ne čini puno love . To bi zapravo bio ovaj oglas ? http://www.step-co.com/uploads/oglas%20JX60.pdf
Ako se ne varam taj pići samo 30 km/h što je dosadno ako imaš njivu dalje od kuće ili ako si često na cesti . Ne kažem da moraš ići 50 ali barem onda 30 na smanjenim okretajima što bi ti 40 km/h transmisija omogućila .
Možda da traktor kupiš vani ? Evo jedan na koji sam naletio .
http://www.gruber-landtechnik.de/Ncontent/index.php?id_seite=1274431088&navipos2=289
Daj napiši koju opremu ima Case JX 60 za tih 18.900 € jer mi se to ne čini puno love . To bi zapravo bio ovaj oglas ? http://www.step-co.com/uploads/oglas%20JX60.pdf
Ako se ne varam taj pići samo 30 km/h što je dosadno ako imaš njivu dalje od kuće ili ako si često na cesti . Ne kažem da moraš ići 50 ali barem onda 30 na smanjenim okretajima što bi ti 40 km/h transmisija omogućila .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
Ja osobno nemam iskustva sa njima, ali dva kolege su imali grdnih problema sa njima odnosno sa isporukom, jedan je uzeo Case od 80 ks i zavlačili ga nekih 6 ako ne i više mjeseci iako je isporuka trebala biti za mjesec dana + problemi oko isporuke prednjeg utovarivača za dotični traktor, a drugi kolega je kupio styer-a od njih na sajmu lane i isplatio ga a dobio ga poslije proljetnog sajma u gudovcu ove godine a par putta su pravili neke podugovore jer je i za styer-a bio prvi rok za 60 dana isporuka, a ono bilo par puta po 60 dana, sa njima vrijedi poslovati SAMO ako traktor imaju na lageru da kad platiš i da ga odmah voziš na drugi način ja sa njima nebi ni razgovarao

falkon 2- Broj postova: 5078
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

ako oces novi traktor sto si ne pogledas ono Tubera sta se pravi kod nas
http://www.agroklub.com/poljoprivredni-oglasnik/oglas/traktor-tuber-40/549/
cini je ok sad ih ima i s kabinom , (jedan se vidi na slici u pozadini) 40ks s prednjom vucom ce bit dosta za tvoje prikljucke, servo volan kabina jedino nema klimu ali kosta duplo jeftinije, ostane ti jos 10k eura
http://www.agroklub.com/poljoprivredni-oglasnik/oglas/traktor-tuber-40/549/
cini je ok sad ih ima i s kabinom , (jedan se vidi na slici u pozadini) 40ks s prednjom vucom ce bit dosta za tvoje prikljucke, servo volan kabina jedino nema klimu ali kosta duplo jeftinije, ostane ti jos 10k eura
U, susjednom selu ima Tuber i nije bas nesta Case je puno bolja opcija.. ali opet svasta pricaju za stepco.. nezznam ali to nije puno novaca meni jedino tu smeta getriba 30kmh.. a jesi gledo Rusa.. u Vinkovcima jedna trgovina Belarus 820.. euro kabina 15 549€ + PDV ... A 81ks tako pise..!!
ur45- Broj postova: 1290
God: 18
Registriran: 17.01.2009
-7
Mislim da češ biti jako zadovoljan kupiš li JX60. Sto se tiče isporuke večinom baš i ne ispoštuju onaj rok koji piše na predračunu (kod nas je to tako kod zastupnika svih marki traktora i priključaka), ali ipak dođe.

Saša- Broj postova: 1020
Registriran: 22.11.2009
21
Meni se jako dopada ovaj novi Quantum C.
http://www.caseih.com/distributor-english/Products/Tractors/02/Documents/QuantumC/flipviewerxpress.html
http://www.caseih.com/distributor-english/Products/Tractors/02/Documents/QuantumC/flipviewerxpress.html

Saša- Broj postova: 1020
Registriran: 22.11.2009
21
što se tiče isporuke-kažu da imaju jošnekoliko komada na lageru-proizvodnja 2009, i vjerojatno su ostali modeli sa više opreme i sad su spali na realnu cijenu(ajmo reć).
Case vs tuber-stvar je u komforu,ergonomiji, case ima 3000kg podiznu silu na hidrauliku, što sumnjam da tuber ima, a vjerujem da ću taj traktor koristiti najmanje 15-20godina.
Case vs tuber-stvar je u komforu,ergonomiji, case ima 3000kg podiznu silu na hidrauliku, što sumnjam da tuber ima, a vjerujem da ću taj traktor koristiti najmanje 15-20godina.

1
Ako imaju na lageru onda bude isporuka brzo, ali ako ga nemaju budeš prije u mirovinu otišo nego ti oni isporuče traktor, kolega da nije angažiro odvjetnika mislim da po njihovom ponašanju nebi još bio isporučen.........

46

Jedan kolega ima jx 70 sa prednjim utovarivačem u dvije godine je napravio oko 2400 r/s, i jedini problem je bio sa nekim ventilom od hidraulike bilo 10 minuta posla a čekao na servis oko 3 tjedna. Čuo sam da je največi problem baš sa isporukom, ali to nije problem ako imaš drugi traktor kojim se možeš služit dok ne stigne novi.
ne mogu se ta dva traktora uopće uspoređivati..andrlje je napisao/la:
Tuber je pandan IMT 539..
taj Case je jači, veći i snažniji..

Picek- Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
7
Tu je picek u pravu, Case je duplo jači ali i definitivno udobniji tko da tu usporedba pada u vodu

46

da, nisu u istoj klasi smo sam htio covjeku skrenit paznju na taj traktor, ali ne da bi usporedjivali, case je udobniji i jaci ali i duplo skuplji, a Tuber se cini solidan traktor s prenjom vucom i kabinom i vise nego polvoljnom cijenom jer 82k kuna je cijena s pdv-om a jedino ne znam koliko se doplati za kabinu
Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: CNH
Stranica 1 / 8.