Tratinčica
Stranica 1 / 1. • Share •
Tratinčica
Dobar dan svima,
Evo kao novi član želim Vam se predstaviti. Ne mogu se ubrojiti u poljoprivrednike, jer se poljoprivredom, ako se to tako može nazvati, bavim samo kao hobijem. Imam svoju firmu i spadam u male privrednike, tj. one koje svi sa svih strana zezaju. Nasljedila sam oko 3 jutra zemlje, od kojih na 1/3 jutra imam vrt i voćnjak, a ostalo kosim toliko da se ne zakorovi. Kako nam moj vrt i voćnjak predstavljaju odmor i rasterečanje od obaveza i posla, suprug i ja smo odlučili u dogledno vrijeme preseliti u vikendicu, nešto malo više raditi na zemlji. Na ovom forumu sam pronašla mnoštvo zanimljivih tema, te sam se odlučila pridružtiti. Nadam se dugoj i uspješnoj suradnji sa svima vama.
Evo kao novi član želim Vam se predstaviti. Ne mogu se ubrojiti u poljoprivrednike, jer se poljoprivredom, ako se to tako može nazvati, bavim samo kao hobijem. Imam svoju firmu i spadam u male privrednike, tj. one koje svi sa svih strana zezaju. Nasljedila sam oko 3 jutra zemlje, od kojih na 1/3 jutra imam vrt i voćnjak, a ostalo kosim toliko da se ne zakorovi. Kako nam moj vrt i voćnjak predstavljaju odmor i rasterečanje od obaveza i posla, suprug i ja smo odlučili u dogledno vrijeme preseliti u vikendicu, nešto malo više raditi na zemlji. Na ovom forumu sam pronašla mnoštvo zanimljivih tema, te sam se odlučila pridružtiti. Nadam se dugoj i uspješnoj suradnji sa svima vama.

tratinčica- Broj postova: 184
Registriran: 30.07.2010
11
Re: Tratinčica
Najljepša hvala!

11
Dobro došla ti nama na forum, a ovdje se ne mjerimo toliko po veličini već po spremnosti da pomognemo jedni drugima ako je to ikako moguće

falkon 2- Broj postova: 5078
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

dobro nam došla

andrlje- Broj postova: 233
God: 30
Registriran: 13.03.2009
1

abrkili- Broj postova: 1389
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
12
→→→: VIŠE -

dobro došla

ferdo gidler- Broj postova: 272
God: 16
Registriran: 07.07.2009
0
Najljepša hvala svima

11
halo, draga!
lijepi ti pozdrav!
drago mi je da nas je (žena) sve više..
mada..ne znam koliko se mi hobisti uklapamo baš u ovaj forum..ali podnose nas nekako
nema veze, ja sam našla masu dobrih savjeta i priča koje su mi pomogle..
dobro došla!
lijepi ti pozdrav!
drago mi je da nas je (žena) sve više..
mada..ne znam koliko se mi hobisti uklapamo baš u ovaj forum..ali podnose nas nekako
nema veze, ja sam našla masu dobrih savjeta i priča koje su mi pomogle..
dobro došla!

sunčana- Broj postova: 947
God: 46
Zanimanje: knjigovodstvo
Registriran: 06.10.2008
1
,vidi da se raruzmijes u povrce ,rajcicu i papriku jel sam u pravu !!!
rajčica- Broj postova: 69
Registriran: 26.01.2011
0
Stranica 1 / 1.