PDV

Stranica 21 / 21. Previous  1 ... 12 ... 19, 20, 21

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: PDV

Postaj by JOSIP FERGUSON on 24/1/2011, 16:20

ovisno koliki ti je dug, i koliko su nadrkane gospodje u poreznoj....

u biti trebao bi platit, i nije bitno jeli na kraju godine ili na kraju mjesecnog ili tromjesecnog obracuna....

mi u zadnjih godinu dana imamo naviku nakon naplate fakture odmah platiti pdv drzavi, i onda nema problema s nagomilavanjem minusa, sto se dogadja ako se pocne pdv ukalkuliravati u prihod...

ako ces kroz naredno razdoblje imat cise ulaznuh racuna, a malo izlaznih onda mozes dogovorit u poreznoj da ces pdv prebit s pretporezom kroz narednih nekoliko mjeseci, a za to moras imat dobar rejting i kredibilitet u poreznoj...

inace platit, kod nas je u proslih mjeseca dana velik broj poljoprivrednika blokiran od porezne uprave jer nisu na vrijeme podmirivali svoje dugove...

inace ne platit pdv je kriminal i kradja, jer taj novac je drzavi netko drugi platio, i nema ga pravo netko ostaviti sebi....

What a Face

JOSIP FERGUSON

Broj postova: 1237
God: 30
Registriran: 10.03.2008
Like 16

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Re: PDV

Postaj by falkon 2 on 24/1/2011, 16:30

U biti najbolje je platiti ako imaš mogućnost za to i onda novu godinu započimaš sa povratom, i naravno što je josip naveo da ako bi prebijao pdv onda moraš imati dobar kredibilitet jer gotovo sve se može prebiti ako su u poreznoj dobre volje......

Ja PDV većinom platim ako mi povrat ne pokriva isti a zaduženja mirovinskog i zdravstva prebijam .

falkon 2

Broj postova: 5078
Registriran: 06.02.2010
Like 46

→→→: VIŠE

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t1614-falkon-2

[Vrh] Go down

Stranica 21 / 21. Previous  1 ... 12 ... 19, 20, 21

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]