filipkc
Stranica 3 / 3. • Share •
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Re: filipkc
bokkk...de mi reci el si napravio nosače za blatobrane ja planiram to uskoro radit pa ak ti nije teško da to malo poslikaš da vidim...
mario 6.30- Broj postova: 201
Registriran: 11.11.2011
2
e bok nisam
a moram si otiti v kc po dijelove neke za švasaparat i matrijala,i nisam baš pri penezaj za blatobrane,a kaj ti bi na svoj deutz delal ?
ja sam si zamislil kak bi napravil samo nemam penez za njih
a nosače ja napravil al si moram otiti po sitnice neke i cevi
a ti si isto tu podravec vidim ?
a moram si otiti v kc po dijelove neke za švasaparat i matrijala,i nisam baš pri penezaj za blatobrane,a kaj ti bi na svoj deutz delal ?
ja sam si zamislil kak bi napravil samo nemam penez za njih
a nosače ja napravil al si moram otiti po sitnice neke i cevi
a ti si isto tu podravec vidim ?

filipkc- Broj postova: 315
God: 16
Zanimanje: šarafljenje i učenje i delanje
Registriran: 26.07.2010
1
→→→: VIŠE
ma ja planiram kod jakopica naručit blatobrane i kupit cijevi to posavijat i zavarit...nemogu ovako čim malo blato odma zlo...pda na deutza..ma ja sam ti skroz na kraju podravine kilometar dalje je več druga županija ja sam iz okolice slatine...
2
aha ti si tam,ja isto razmišljam kod njega zeti,dojdu ti za 28 cola gumu obadva oko 800kn tak negdi
a sad tolko nemam
a cijevi nemoj vijati nego ih izreži pa zavari,i kupi pravokutne cijevi,meni se više sviđaju pravokutne i lakše se vare
a sad tolko nemam
a cijevi nemoj vijati nego ih izreži pa zavari,i kupi pravokutne cijevi,meni se više sviđaju pravokutne i lakše se vare

1
ma ja bi to onak posavijo ko što npr. john deere ima...da 28 coli imam gume..ma tražio sam od jd,masey itd...nosače al nebi našo da si sveti petar...
2
ma nije teško to,malo mašte i to ti je to,kupiš flah debljine 2mm i po rupama na reduktoru na traktoru onomu gde ide kotač,moraju ti biti 4 rupe,i na flahu zbušiš rupe po njima,treba ti mislim 12mm svrdlo tak bar meni treba i 12mm šaraf(na 19 ključ) i dok zbušiš probaš ak paše,i onda toga flaha zašarafiš gore,i onda ideš navarati cijevi za nosače i pazi ak su ti gume potrošene da preblizu ne staviš onda dok nove deneš gore ti bude preblizu,a ovu unutarnju cijev koja ide duž blatobrana nju daj nekom vijati tak bum i ja dal

1
ja ti imam one ploče s rupama sam napravim i zašarafim...
2
aha v redu onda,sam mislil da nemaš još ništ
ja nemam ništ još,moral bi si to napraviti i zabaca mi celu kabinu i blatobrane i tak
a i ljepši je s blatobranima
ja nemam ništ još,moral bi si to napraviti i zabaca mi celu kabinu i blatobrane i tak
a i ljepši je s blatobranima

1
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Stranica 3 / 3.