Pozdrav svima
Stranica 1 / 7. • Share •
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Pozdrav svima
Pozdravljam sadanje (mada ih već i znam) i sve buduće članove na ovom forumu i veselim se sudjelovanju u forumu gdje pojedinci neće maltretirati ostale

matija- Broj postova: 465
Registriran: 09.03.2008
0
Re: Pozdrav svima
pozdrav...ja reko da se predstavim zbog budućih novih članova, izgleda da će biti stara ekipa
biti će dobrih savjeta i preporuka...pozdrav svima,,,koliko god da vas ima...
ma skupit će se ljudi brzo 
matija- Broj postova: 465
0
hoće hoće...treba malo vremena... a bome treba te silne linkove i popuniti...hehe
jooj sviđa mi se ovo sa automatskim logiranjem...na starom forumu to nikad nisam uspio aktivirati
jooj sviđa mi se ovo sa automatskim logiranjem...na starom forumu to nikad nisam uspio aktivirati
Evo i ja sam ovdje... (sapat
) prvo sam se mislio malo odmoriti od foruma i interneta, ali kada sam ugledao ovaj forum jednostavno nisam mogao odoliti 

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 814
4
ha evo da se i ja javim jer sam na starom forumu prestao biti aktivan prije dva tri dana (citam ali nista vise ne pisem) pa sam se pozelio tipkovnice, volio bih kad bi nam se pridruzila vecina aktivnih clanova sa starog foruma jer smo do ovih zadnjih glupih poteza od strane nn osobe bili super ekipa. btw imam problema s slanjem posta ako je netko u medjuvremenu postao nesto pa mi prikaze taj post ali ne vidim gumbice za poslati ili urediti moj post
Zadnja promjena: branko; 9/3/2008, 22:41; ukupno mijenjano 1 put.
ej ljudi pozdrav svima ... kako se stavlja avatar ovdje 

kreso- Broj postova: 1999
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
24
→→→: VIE
andro (buban) je napisao/la:a ratarko jel njega moze netko dozvat?
ja sam mu poslao link foruma, nadam se da će se odazvati
KREO - isto kao i na onom forumu, ode na profil pa na link avatar... jednostavno, čak ima i neke ponuđene avatare

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 814
4
andro (buban) je napisao/la:a ratarko jel njega moze netko dozvat?
ma bude on dosel budi bez brige mora negdje razgibavati prste kad vec u mf-u nist ne dela
branko je napisao/la:andro (buban) je napisao/la:a ratarko jel njega moze netko dozvat?
ma bude on dosel budi bez brige mora negdje razgibavati prste kad vec u mf-u nist ne dela
ok i ja mislim
Gost- Gost
Ma nisam pazio 

kreso- Broj postova: 1999
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
24
Pozdravljam forumae , ja sam onaj brbljavac sa onoga foruma ;-) samo imam drugo ime od sada .

pingo- Broj postova: 4920
1
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Stranica 1 / 7.