kartice za gorivo
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: kartice za gorivo
zrine89 je napisao/la:A dali inspekcija ima pravo uči u tvoj dvor bez naloga ?
BEZ NALOGA NE DOLAZE.. dolaze s nalogom policajci i carina.. u selu kada se nakupi par za kontrolu onda dolaze tako je kod nas...

case- Broj postova: 1294
God: 21
Zanimanje: student
Registriran: 10.02.2010
2
→→→: VIE
inace, carinik te ima pravo zaustaviti na cesti i bez posebnog naloga ti pregledati auto. Za ulazak u dvoriste nisam siguran, ali toplo prpuracam ne igrati se zabranom ulaska cariniku u dvoriste jer se moze vratiti sa svim mogucim nalozima i vise inspekcija, a onda slijedi gadan pregled .. .... jer, bolje platiti jednu nego vise kazni. Npr. moze u jednom izvidu te opaliti za jedan auto, u drugom za drugi, u trecem za neisticanje firme, pa nevodjenja stanja skladista, pa .. itd itd .... propisi su nezgodni za male i srednje. Raspon kazni je od sto ja znam od 20.000 do 300.000 kn i naravno da ce npr. 100.000 kn veliki platiti bez razmisljanja i nece mu nauditi, a 20.000 kn moze neke i ubiti .....

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
Smiljan je napisao/la:inace, carinik te ima pravo zaustaviti na cesti i bez posebnog naloga ti pregledati auto. Za ulazak u dvoriste nisam siguran, ali toplo prpuracam ne igrati se zabranom ulaska cariniku u dvoriste jer se moze vratiti sa svim mogucim nalozima i vise inspekcija, a onda slijedi gadan pregled .. .... jer, bolje platiti jednu nego vise kazni. Npr. moze u jednom izvidu te opaliti za jedan auto, u drugom za drugi, u trecem za neisticanje firme, pa nevodjenja stanja skladista, pa .. itd itd .... propisi su nezgodni za male i srednje. Raspon kazni je od sto ja znam od 20.000 do 300.000 kn i naravno da ce npr. 100.000 kn veliki platiti bez razmisljanja i nece mu nauditi, a 20.000 kn moze neke i ubiti .....
eto, vidim da ti to zna
stoga je i onaj to mi nisu priznali račun farbe za krečenje, bez računa za uslugu krečenja..prihvatio da mu ga izbace iz trokova..

sunčana- Broj postova: 947
God: 46
Zanimanje: knjigovodstvo
Registriran: 06.10.2008
1
naravno
bolje 500 kuna manje troska za farbanje nego da se takne negdje drugdje. A i sluzbena osoba ima opravdanje prema svom sefu da nije bas gledala kroz prste stranci

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» kartice za gorivo
» Gorivo
» Aditivi za gorivo
» Plava nafta (zakonodavstvo)
» Tehnika snimanja i obrada materijala - tiglić