Đuka VT
Stranica 3 / 3. • Share •
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Re: Đuka VT
dobro došao 

Mata imt 540- Broj postova: 1241
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
→→→: VIŠE
ma da i da znaš da ima efekat bolji nego budilica, išao jednu noć moj stari orati samnom, i ja odma prioro i on nakon pola sata mene zove na mob da on ode sa njive jer ione neće to priskakati
7341 serija SUPER (serija prije proksime) ali mislim da se pokazala izdržljivija od proksime a jedina mana je prevelika razlika na mjenjaču između 4 i 5 brzine, ali pošto ima power tako da je i to riješeno , težak 4 tone i neš kusura + tegovi, ilisad utovarivač
7341 serija SUPER (serija prije proksime) ali mislim da se pokazala izdržljivija od proksime a jedina mana je prevelika razlika na mjenjaču između 4 i 5 brzine, ali pošto ima power tako da je i to riješeno , težak 4 tone i neš kusura + tegovi, ilisad utovarivač

falkon 2- Broj postova: 5078
Registriran: 06.02.2010
46
→→→: VIŠE -

Đuka VT je napisao/la:
Slika iz žetve.
Traktor je strojčina pravi je ....

577- Broj postova: 1689
God: 24
Zanimanje: Tehničar za željeznički promet
Registriran: 10.02.2011
8
P.S Sviđa mi se rusina

vedo- Broj postova: 999
God: 17
Zanimanje: Učenik
Registriran: 12.03.2011
6
Jeeeeeee Đuka rusina ti je totalno sr...... jeeeeeeee bravoooooo
Daj djeco mir malo ovo je ozbiljno mijesto gdje se okupljaju vrhunski umovi i buduča nada Hrvatske poljoprivrede ,a vi se ponašate kao koje kakvi balavi polj huligani
Usput Đuka
Daj djeco mir malo ovo je ozbiljno mijesto gdje se okupljaju vrhunski umovi i buduča nada Hrvatske poljoprivrede ,a vi se ponašate kao koje kakvi balavi polj huligani
Usput Đuka
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
Ejjjj! do suza ,do suza ste me nasmijali .Đuka VT je napisao/la:DOBRODOŠAO ja na forum![]()
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 991
God: 39
Registriran: 04.10.2008
13
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Stranica 3 / 3.